Compleet in stijl aan de slag met Denksport Junior Unicorn (winactie gesloten)

Linda~ Inmiddels hebben we al een paar keer leuke items van Denksport en Denksport Junior mogen reviewen tot groot plezier van onze tweeling en de rest van de familie. Wij zijn namelijk allemaal dol op puzzels en andere creatieve bezigheden dus vandaar dat Denksport daar perfect bij aansluit. Daarnaast zijn we nog steeds van mening dat kinderen tegenwoordig veel meer uitgedaagd mogen worden. Niet alleen door middel van schermpjes maar vooral ook met ouderwetse papieren puzzels en dergelijke. De afgelopen tijd heeft Denksport al veel leuke nieuwe producten uitgebracht vooral in het genre van de kinderen. Je zou denken dat ze op den duur klaar zijn met het verzinnen van steeds meer originele boekjes. Niets is minder waar bleek wel weer toen we laatst een email kregen of we weer iets uit wilden proberen.

Eva is nog altijd dol op kleuren en tekenen en alles wat daarbij hoort maar ze is ook net als haar broer Lucas van de puzzels en denkspelletjes. Als je haar op dit moment vraagt wat ze helemaal te gek vindt dan geeft ze aan dat ze dol is op My little Pony en eenhoorns. Wat dat betreft heeft ze geluk want de nieuwste boeken die we de afgelopen tijd mochten testen waren het Unicorn Kleurblok en het Unicorn Puzzelblok. Gelukkig houdt Lucas ook wel een beetje van eenhoorns want net als Eva was hij razend enthousiast toen de boeken binnen kwamen. De felroze kleur nodigde de kinderen uit om eens een kijkje te nemen en op het moment dat ze de eenhoorns zagen wilden ze meteen beginnen.

Denksport Unicorn Kleurblok (alle leeftijden)

Dit vrolijke kleurblok is uitermate geschikt voor allerlei verschillende materialen. Voor de jongere kinderen is het ideaal om te kleuren met potloden terwijl de wat ouderen gebruik kunnen maken van stift. Vanwege het feit dat de kleurplaten dankzij een scheurrand makkelijk uit het boek te halen zijn maakt dat het ook leuk is om eens gebruik te maken van andere materialen. Wat dacht je namelijk van waterverf of eventueel voor de kleintjes vingerverf? En om je tekening helemaal magisch te maken kun je er zelfs glitters aan toevoegen. Het papier van dit blok is dikker dan anders waardoor het niet snel krom trekt. Met 80 verschillende pagina’s is het een boek dat niet snel verveeld aangezien er voor iedereen een leuke kleurplaat in zit. Sommige tekeningen in het boek zijn zelfs nog leuk om in te kleuren voor volwassenen en deze te verwerken in bijvoorbeeld een bullet journal of een verjaardagskaart voor kinderen.

Denksport Unicorn Puzzelblok (6 tot 8 jaar)

Naast het vrolijke kleurblok dat geschikt is voor alle leeftijden ontvingen we dus ook dit uitdagende puzzelblok. Onze tweeling is 5 jaar maar er zijn echt verschillende puzzels in dit blok die zeker al geschikt voor ze zijn om te maken. Zo vinden ze de puzzels waarbij je lijntjes moet zetten tussen de nummers helemaal geweldig maar ook de tekenopdrachten in het boek vonden ze erg leuk om te maken. Het is juist als ouders zijnde erg grappig om te zien hoe je kind iets natekent. De zoekopdrachten waarbij je verschillen moet zoeken vinden ze erg leuk om samen te doen. Zo valt het op dat Lucas net wat meer details ziet dan Eva. Aan de andere kant ziet Eva weer heel gauw de juiste route bij de doolhof opdrachten. Dit leuke boek bevat gratis stickers waardoor het echt een cadeau wordt, zowel om te geven als om te krijgen. Het boek bevat 72 pagina’s en ook bij dit boek kun je de opdrachten makkelijk uit het boek scheuren waardoor het een stuk makkelijker wordt om bepaalde tekeningen na de opdracht in te kleuren.

Nu we deze leuke boeken uit hebben mogen proberen weten we zeker dat dit echt een aanrader is voor de kinderen. Ze vinden het geweldig en vooral als we gezellig aan de eettafel zitten en samen met ze in deze leuke boeken puzzelen. Zodra ik op de website van Denksport kijk zie ik dat ze een ruim assortiment aan kinderboeken hebben voor een leuke prijs. Deze boeken of een abonnement hierop zijn ook een leuke cadeautip voor een verjaardag, een goed rapport of zwemdiploma.

48088889_208556733405415_8923739776662634496_n.jpg

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Van Denksport mogen we van allebei de boekjes een exemplaar verloten aan onze volgers. Er zullen dus twee winnaars zijn, lief is dat he? Wat MAG je doen om kans te maken op een van deze boekjes?

  • Geef de Facebookpagina van Lifestyle Mommy’s een like
  • Geef de Facebookpagina van Denksport een like
  • Like en deel het bericht van de winactie
  • Geef hieronder het blogartikel een reactie zodat we alle reacties bij elkaar hebben
  • Geef duidelijk aan welk exemplaar je graag zou willen winnen. Om het overzichtelijk te houden moet je dus een keuze maken, hoe moeilijk dat ook is 😉

De winactie loopt van donderdag 3 januari tot en met woensdag 9 januari 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

63 thoughts on “Compleet in stijl aan de slag met Denksport Junior Unicorn (winactie gesloten)

  1. Wat leuk! Onze oudste is 6 jaar en vindt op het moment wegstreeppuzzels leuk. Veel zijn nog moeilijk. Ik wist niet dat er zulke boekjes voor kinderen waren. Eenhoorns vind ze geweldig. Ben benieuwd wat voor een soort puzzels er in het Denksport Unicorn Puzzelblok staan! Daar gaan we dus voor 😊.

    Groetjes Anita

    Geliked door 1 persoon

  2. Super leuk, zeg!!! 😍 Mijn dochter gaat voor het kleurblok! Ze is dol op unicorns en vindt het heerlijk om te kleuren. 🦄🌈 Dan is ze helemaal in haar element! ❤🍀

    Geliked door 1 persoon

  3. Mijn nichtje begint puzzeltjes steeds interessanter en leuker te vinden. Uiteraard is ze ook dol op eenhoorns. Het zou een leuk extraatje zijn voor haar verjaardag deze maand.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik waag heel graag een kansje voor het puzzelblok. Mijn dochtertje van 7 zit in groepje 3 en is dol op deze puzzelboekjes en ook nog van unicorn, ze zal er heel erg blij mee zijn.

    Geliked door 1 persoon

  5. Pingback: Gezellig samen aan de slag met het Winter doeboek van Denksport (met winactie) | Lifestyle Mommy's

  6. Pingback: Het Super Dino Doeboek van Denksport | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie