Een oneindig mooie armband speciaal voor mij

Linda~ De feestdagen lijken inmiddels al weer een eeuw geleden vind ik zelf, alle gezelligheid is de deur uit. Ik heb nog wel een lichtsnoer bij het raam bij de eettafel liggen zodat ik nog wat gezelligheid heb wanneer ik in de vroege ochtenden of de avonden aan het werk ben voor de blog. Afgelopen kerstvakantie ben ik verwend vind ik zelf. Niet met cadeaus maar vooral met bijzondere en gezellige momenten. We hebben een paar dagen gezellig gegeten met vrienden en familie en we zijn er zo nu en dan op uit getrokken. We hebben genoten van de simpele dingen in het leven: samen zijn met de mensen van wie we houden en leuke dingen doen. De leuke dingen die we gedaan hebben waren niet heel groots: het varieerde tussen thuis knutselen of in pyjama gezellig een film kijken tot een tuincentrum bezoeken of een wonderlijke middag beleven in het Winterkasteel in Helmond.

Voor mij kwam er laatst een bijzondere verrassing want ik kreeg de kans om een aantal sieraden te mogen reviewen van Kus Terug. Ik mocht voor een bepaald bedrag iets moois uitzoeken en dat wilde ik zoals gewoonlijk weer zo goed mogelijk doen dus besloot ik om twee producten uit te kiezen en ze zo twee maanden achter elkaar in het zonnetje te zetten. Het was echter heel lastig om een keuze te maken en het had er niets mee te maken dat er niets moois te vinden was, integendeel zelfs! Als ik na ging denken wat ik echt heel graag wilde hebben dan kwam er als eerste in me op dat ik een armband wilde met het mooie infinity teken. Zodra ik op de website keek bleek dat dat er veel keuze was wat betreft een infinity armbandje. En dus ging ik verder denken wat ik nog meer aan zo’n armband wilde. Het liefst wilde ik het persoonlijker maken door de namen van Lucas en Eva erin te verwerken maar hangers eraan leken me in mijn geval weer niet praktisch. En dus kwam ik uit bij een hele mooie armband waar ik de namen van de tweeling in heb laten graveren.

49948863_685215841881330_5201990382333722624_n

Ik koos voor de armband met inifinity teken met gravering in 3 kleuren, in de kleur zilver. Het voordeel van deze armband is dat je kunt kiezen in welke kleur je het wilt: zilver, goud verguld of rose verguld. Dan maak je een keuze voor de maat van het armbandje en in mijn geval koos ik voor small (16 cm met 4 cm verlengkettinkje) vanwege mijn hele dunne polsen. Het kettinkje zorgt ervoor dat het me ook nog past op dagen dat ik veel vocht vasthoud vanwege mijn medicatie dus dat is alvast een zorg minder. Via de website kun je dan nog heel makkelijk aangeven wat je in de armband wil laten graveren met een maximum van 20 tekens. Mocht je dat willen kun je op de achterkant ook nog een gravering laten plaatsen van maximaal 20 tekens. Overigens heb ik er voor gekozen om dat niet te doen.

Op de website van Kus Terug kun je naast deze prachtige armband terecht voor nog meer mooie armbanden en andere sieraden.

kus-terug-sieraden-300x300

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Wat voor soort sieraad heeft jouw voorkeur?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s