Eindelijk snel verlost van mijn winterhanden

Linda~ De winter, het is een seizoen waar ik een soort van haat-liefde verhouding mee heb. Het grote voordeel van de winter is dat mijn lichaam niet oververhit raakt en ik er bij loop (lees: sjok) als een bejaarde. Grappenmaker zul je denken maar niets is minder waar. Zodra het buiten boven de 25 graden wordt gaat het me steeds meer moeite kosten om vooruit te komen. En wanneer de temperatuur boven de 30 graden komt schakel ik over naar de overleefstand en is het een kunst om mijn dagen door te komen. De winter komt wat dat betreft iets meer in de richting. Sowieso kan ik genieten van de prachtige natuur die de winter ons geeft. Hoewel ik ook niet erg dol ben op extreme kou kan het wel voor de mooiste beelden zorgen. Zo kan ik bijvoorbeeld helemaal vrolijk worden als ik op een winterse dag een roodborstje spot in onze tuin. Eigenlijk kan ik dan elke dag wel vrolijk worden want er is een klein verenvriendje dat onze tuin elke dag even opzoekt. Het is net of hij dan eventjes naar binnen gluurt om te laten zien dat hij er weer is. Het bijzondere is dat vanaf het moment dat onze opa in 2006 overleed ik nog elke dag een roodborstje gespot heb, geen dag overgeslagen. Mijn man en ik wonen sinds 2008 in dit huis en ook daar is nog elke dag een roodborstje te zien, weer of geen weer, het hele jaar door. Misschien is het wel omdat ik het heel graag zie, maar vooral op momenten dat ik nodig lijk te hebben verschijnt het beestje zelfs op de meest onverwachte plekken zoals bijvoorbeeld de Efteling.

Even terug naar de winter want ondanks de mooie natuur en de prachtige foto’s die je er van kunt maken heeft de winter wel een nadeel. Het zorgt er namelijk voor dat ik last krijg van echte winterhanden. Het meest vervelende vind ik dat mijn handen zo ontzettend droog worden dat er diepe kloofjes ontstaan. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd maar helaas, het wilde maar niet helpen. Wel moet ik eerlijk vertellen dat ik niet zo uitgebreid ben met smeren. Hoewel ik dol ben op verschillende soorten crèmes is het niet zo dat ik de hele dag door van alles aan het smeren ben. Laatst zag ik op Facebook ineens een post van Ziaja waar ze lieten weten dat ze een nieuwe lijn hadden speciaal voor de winterse dagen. Dat wilde ik zelf wel eens uitproberen want dat zou helemaal perfect zijn. Ik ontving een pakket van ze met daarin de volgende producten:

50563429_591884157927557_517979055966912512_n.jpg

Wat een verwennerij was dat zeg, sowieso vind ik de verpakkingen van de winterse producten er al heel leuk uitzien. Op het moment dat ik de producten ga ruiken komt de tweeling bij me staan en ook zij willen even ruiken. Eva vindt het net als ik heerlijk maar Lucas is een echte man en trekt zijn neus een beetje op. Wel willen ze allebei lekker hun handen ingesmeerd hebben en dus testen we met z’n drietjes de Winter handcrème uit. Om het optimaal te testen besluit ik mijn gewone smeergedrag aan te houden en even niet vaker te smeren. Op deze manier kan ik namelijk zien of er verschil is door de crème en niet door het feit dat ik vaker smeer 😉 In de ochtend smeer ik de Argan handcrème en in de avond gebruik ik de Winter handcrème die ideaal is vanwege het handige pompje. Die heb ik nu standaard in een mandje op mijn nachtkastje staan waar ook mijn dagcrème en nachtcrème in staan. Ik heb namelijk gemerkt dat ik het beter vol kan houden als het in beeld staat en nu smeer ik het dus netjes elke avond voor ik ga slapen en gebruik ik netjes elke ochtend dagcrème. Wat me meteen bij beide handcrèmes opvalt is dat ze heerlijk ruiken, erg prettig aanvoelen en uitsmeren maar vooral heel snel intrekken. Dit zijn voor mij de eerste handcrèmes die niet vettig aan blijven voelen en niet glibberen nadat ik een keer afgewassen of gepoetst heb. Natuurlijk smeer ik me daarna opnieuw in maar ik heb geen last van een glibberige huid als je snapt wat ik bedoel. Ook de scrub is een product waar ik erg blij mee ben, niet alleen vanwege de heerlijke geur maar ook vanwege het feit dat mijn huid al na het eerste gebruik zachter aanvoelt.

Dit is niet mijn eerste review over de producten van Ziaja, ik schreef eerder al artikelen over de Lipid Treatment lijn en de lijn op basis geitenmelk. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden over de verschillende producten van Ziaja die ik heb mogen testen. Intussen heb ik wel uitgevonden wat mijn favoriete items zijn en dat zijn zeker de dag- en nachtcrème op basis van geitenmelk. Mijn favoriete handcrème is uiteindelijk opgedeeld in twee want waar ik de winterhandcrème ideaal vind vanwege het pompje vind ik de argan handcrème weer super praktisch om mee te nemen in mijn tas waardoor ik door de dag heen mijn handen ook vaker in ga smeren. En.. wat ik uiteindelijk een van de grote pluspunten vind is dat alle producten van Ziaja naast pure verwennerij ook nog eens heel budgetproof zijn. Hierdoor zijn de producten niet alleen een cadeau voor jezelf maar is het ook nog eens leuk om iemand anders kennis te laten maken met deze heerlijke producten.

download

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

One thought on “Eindelijk snel verlost van mijn winterhanden

  1. Pingback: Mijn huid beschermen tegen de kou (met winactie) | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s