Een stukje zelfredzaamheid terug dankzij CleanRite

Linda~ Ondanks het feit dat het pas half februari is heb ik al enkele weken ergens last van. Nouja last is niet het goede woord want ergens vind ik het wel prettig. Sinds enige tijd lijkt het alsof ik last heb van voorjaarskriebels. Niet zo’n beetje maar een flinke variant dit keer. Alles moet aangepakt en opgefrist worden als het aan mij ligt, en daarbij komen we meteen al uit bij mijn probleem. Schoonmaakklusjes zijn voor mij vaak veel te vermoeiend of te zwaar. Hierdoor krijg ik ook hulp van mijn moeder bij het huishouden, de zorg voor de tweeling en ondersteuning als ik een ziekenhuisafspraak heb. Het lijkt misschien lastig en vervelend, en dat vind ik ook op dagen dat ik een off-day heb, maar verder weten we niet beter. In elk geval ben ik m’n moeder erg dankbaar dat ze ons zoveel helpt. Zij vindt het namelijk belangrijker dat ik mijn energie gebruik om iets leuks te doen met de kinderen dan voor het huishouden.

Toch zijn er gelukkig dingetjes die ik wel zelf kan doen in het huishouden of eventueel samen. Op doordeweekse dagen helpt ze me bijvoorbeeld met het verschonen van de bedden aangezien dat een redelijk zwaar klusje is voor me. Maar ook de badkamer of de keuken poetsen lukt me niet alleen, daarvoor zijn het te grote projecten voor me. Soms baal ik wel een beetje dat ik niet meer zelf kan doen vooral nu m’n moeder natuurlijk ook een dagje ouder wordt (gelukkig heeft ze geen internet en leest ze dus m’n blogs niet 😉 ze weet overigens wel waar ik allemaal mee bezig ben hoor). Het werd dus tijd dat ik op zoek ging naar wat tips en trucs om wat meer zelf te kunnen doen zonder oververmoeid te raken. En daar kwam de oproep waarin mensen gevraagd werden om de elektrische schoonmaakborstel van CleanRite te testen. Dat wilde ik wel eens proberen want als het echt zou helpen zo dat betekenen dat ik toch weer een stukje van mijn zelfredzaamheid terug zou krijgen.

Zodra ik het testpakket ontving opende ik het al met een lach want wat gebeurde er? Het hele pakket was ingepakt alsof ik jarig was. De verschillende onderdelen en opzetborstels waren verpakt in vrolijke cadeauverpakkingen, de doos was gevuld met mooie confetti en zelfs de begeleidende brief zag er feestelijk uit. Ondanks mijn verminderde energie zat ik te popelen om aan de slag te gaan. Ik ontving het Multi Scrubber Mega Voordeelpakket en daarmee zou ik zeker aan de slag kunnen. Het was een zeer uitgebreid pakket dat opzetborstels bevatte voor verschillende doeleinden:

  • 1 Multi Scrubber + conische en grote opzetborstel
  • 1 Medium opzetborstel
  • 1 Scrubbie opzetborstel
  • 1 Zacht opzetborstel
  • 12 pack scrubbies

51547889_362531217677330_2042771310236401664_n.jpg

Zoals je ziet was er keuze genoeg en ik besloot om eerst te starten met een klein project maar waar ik hopelijk wel meteen resultaat zou zien. Bij de wastafel van ons toilet beneden hoopt zich nogal regelmatig zeep op, vooral omdat onze tweeling daar ook naar het toilet gaat en zelf hun handen wast. Je weet vast hoe dat gaat en hoe het daar na verloop van tijd uit ziet. Vooral achter het kraantje vind ik het erg lastig bij te houden en om het afvoerputje daar was een soort groene kring van kalk ontstaan. Ondanks dat ik het dagelijks poetste zag je dat niet echt, vreselijk vond ik dat. Op het moment dat ik de Multi Scrubber voor het eerst ging gebruiken waren mijn moeder en een vriendin van me bij mij thuis en zij wilden dat ook wel eens zien. We wisten niet wat we zagen want de groene aanslag om het afvoerputje verdween als sneeuw voor de zon zonder dat ik er veel kracht voor hoefde te zetten. Ook de zeepresten om en achter het kraantje waren na enkele bewegingen weg. Het was een wereld van verschil om te zien en dat was pas het eerste onderdeel dat we getest hadden. Voor dit karwei maakte ik overigens gebruik van de Multi Scrubber Medium Opzetborstel.

Vervolgens koos ik voor een klusje waar ik eigenlijk al te lang mee had gewacht maar wat ik toch graag met jullie wil delen. Achter het badkamerkastje zat de sifon van de wastafel verstopt en dat was maar goed ook. Oh jee, ik schaam me een beetje om de foto te delen maar zo kan ik wel laten zien dat de Multi Scrubber goed werkt. In een handomdraai was de sifon weer stralend schoon en zag deze er als nieuw uit. Na dat ik dit zag leek het alsof ik nog meer last had van voorjaarskriebels en ben ik nog veel meer schoon gaan maken, uiteraard alles op m’n gemak en verdeeld over verschillende dagen. Hieronder kun je zien hoe het sifon er voor en na de schoonmaakklus uit zag. Ik maakte gebruik van water en de Multi Scrubber Medium Opzetborstel.

Nu ik verschillende projecten heb aangepakt met deze handige Multi Scrubber kan ik met volle overtuiging zeggen dat er veel voordelen aan zitten. Ten eerste geeft het me een deel van mijn zelfredzaamheid terug zoals ik al zei doordat ik weinig kracht hoef te zetten. Daarnaast is deze elektrische schoonmaakborstel multifunctioneel inzetbaar door de verschillende opzetborstels en scrubbie pads. Wat ik overigens ook niet geheel onbelangrijk vind is dat de prijs van de Multi Scrubber en de accessoires budgetproof zijn. Dat maakt dat ik het zeker een aanrader vind om aan te schaffen. Om te zien wat CleanRite voor jou kan betekenen raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van CleanRite.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Cleanrite-Logo-fc

Heb jij ook al last van voorjaarskriebels?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s