Stoere Mosaic Art van Brandweerman Sam (winactie gesloten)

Linda~ Knutselen wordt vaak gezien als een activiteit voor meisjes want daar hebben jongens vaak geen zin zeggen velen. Het klopt wel dat Eva voorheen meer knutselde dan Lucas maar dat heeft Lucas een hele tijd geleden al ingehaald. Als je goed rond kijkt kun je zoveel leuke activiteiten doen met de kinderen op het gebied van knutselen. Het is wel zo dat er veel knutselspullen gericht zijn op meiden maar daar is op zich niets mis mee. Er zijn namelijk veel jongens die net als de meiden ook dol zijn op knippen, plakken en vergeet dan vooral de glittertjes niet. Het is echter zo dat vaal de papa’s moeite hebben met het feit dat hun zoontje iets schitterends maakt omdat dat “niet iets is voor jongens”.  Totum bewijst met een nieuwe collectie maar weer dat jongens prachtige kunstwerken kunnen maken die toch nog glitteren. En het mooie is dat het ook nog trendy is aangezien het een beetje lijkt op diamond paint maar dan voor kinderen. Om het toch nog stoer te houden is het gemaakt in het thema van niemand minder dan Brandweerman Sam. Zeg nou zelf, is dat stoer of is dat stoer?

Totum Mosaic Art Fireman Sam

Op een woensdagmiddagbesluiten we om eerst even lekker de benen te strekken want het weer is helemaal omgeslagen. Met het zonnetje erbij lijkt het wel lente en dus halen we de fietsen uit de schuur. We maken een flinke ronde om zo even uit te waaien en wat frisse lucht op te nemen. Eenmaal thuis aangekomen is het tijd om wat te drinken en wat lekkers. Zodra Lucas het doosje van Brandweerman Sam ziet wil hij meteen aan de slag. Eerder al hebben we een soortgelijk iets getest voor Totum, namelijk Totum Fantasia met een prachtige prinses, eenhoorn en toverstafje. Lucas roept dus vol trots: Ja, eindelijk ook plakkers voor jongens! Met echte brandweerauto’s! Ik geloof wel dat deze al goedgekeurd is want ook Eva komt meteen een kijkje nemen. Wat me opvalt is dat de plakkertjes van deze Brandweerman Sam set iets kleiner zijn dan de set van Totum Fantasia. Het is dus de ideale set om de fijne motoriek te oefenen met de kinderen. En wat is er leuker om dat op deze manier te doen? De set bevat 5 kartonnen kaartjes waardoor de kinderen volop aan de slag kunnen met de verschillende soorten en maten plakkertjes. Ze moeten eventjes hun best doen om de plakkertjes eraf te halen maar het gaat verder prima zelf. Als ze een kaartje klaar hebben zitten er in de set kartonnen voetjes waardoor ze hun kunstwerk mooi in de open kast in de huiskamer kunnen zetten. Wat zijn ze trots dat ze het helemaal zelf gemaakt hebben.

Om te zien welke leuke producten Totum nog meer in het assortiment heeft raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Totum. Je kunt ook gratis lid worden van de leuke Totum Knutselclub waarbij je maandelijks een nieuwsbrief ontvangt vol knutselideetjes, winacties, spelletjes en knutselwedstrijden.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Van Totum mogen wij een volger blij maken met een Totum Mosaic Art set.

Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van donderdag 28 februari tot en met woensdag 6 maart 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

40 thoughts on “Stoere Mosaic Art van Brandweerman Sam (winactie gesloten)

  1. Super leuk!
    Hier worst mijn kindje vast blij van, als ik mocht winnen.
    Zou een goed cadeau zijn voor hem om zijn fijne motoriek nog wat meer te ontwikkelen.
    Dus niet alleen leuk maar zeker zo leerzaam.

    Geliked door 1 persoon

  2. Mijn zoontje is waus van brandweerman Sam. De hele dag speelt hij met zijn Sam auto en Jenny en Sam poppetjes om “Normen” te redden. Dit zou hij te gek vinden en goed voor zijn motoriek.

    Geliked door 1 persoon

  3. Dit is leuk voor mijn zoontje! Een echte fan van brandweerman Sam en dit zal hij graag willen maken. Het is meteen een goede oefening voor zijn fijne motoriek waar hij nog wel wat hulp/oefening kan gebruiken.

    Geliked door 1 persoon

  4. TUUTAAA, TUTAAA, dat is iets wat onze kleine man vaak roept hier in huis, het liefst kijkt hij de hele dag naar zijn held Sam, maar het lijkt mij beter om dan maar creatief bezig te zijn met Sam ipv lui onderuitgezakt op de bank😉

    Geliked door 1 persoon

  5. Wat een leuke actie voor onze brandweerman sam fan die deze maand jarig is; zou een leuk cadeautje voor hem zijn! gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

    Geliked door 1 persoon

  6. Pingback: Prachtige diamond paintings van Frozen | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie