Verzamel de nieuwe Disney Doorables

Linda~ Kinderspeelgoed is er in allerlei soorten en maten en het is dan ook knap lastig om door de bomen nog het bos te zien. Daarnaast heb je nog eens te maken met allerlei soorten trends op het gebied van speelgoed. Deze trends variëren vaak in prijs tussen leuke bedragen en bedragen waar je bijna van achterover valt. De kinderen worden soms helemaal gek gemaakt omdat de ene trend de andere al gauw opvolgt. En laten we dan vooral niet vergeten dat de kinderen op school en in de buurt elkaar helemaal gek kunnen maken wat dat betreft. Waar het ene kind al blij is met een poppetje wordt deze al gauw door Jantje of Pietje ondergesneeuwd omdat deze natuurlijk de hele serie heeft. Het valt dan ook niet mee om met elke trend mee te doen en dat hoeft uiteraard ook niet.

Hoewel wij normaal dus niet aan elke speelgoedtrend mee doen hebben ontvingen we nu toch iets leuks. Lucas en Eva zijn net als wij dol op Disney en waren dus erg blij toen ze hoorden dat ze Disney Doorables uit mochten proberen. Disney Doorables is een wereld op zich met verschillende speelsets die je steeds weer naar wens uit kunt breiden. Achter elke deur die je koopt of krijgt bevindt zich namelijk een leuke verrassing. In totaal zijn er wel 78 verschillende figuurtjes die je kunt verzamelen. Daarnaast heb je ook leuke mini display sets die je op elkaar kunt klikken. Zo’n mini display set lijkt een magische wereld op zichzelf waarmee je kind zelf een heel verhaal na kan spelen.

Er zijn verschillende soorten verpakkingen verkrijgbaar zodat er altijd wel eentje is die binnen je budget past. Zo begint het met “Een klein kijkje” die 2 speelfiguren bevat en een verzamelgids. 1 op de 5 van deze sets bevat een bonusfiguur als extra verrassing en zo’n set kost €4,99. Een “mini display set” zoals wij hebben bevat 1 houder, 1 plug-in, 2 speelfiguren, 2 speelstukken, een verzamelgids, 1 figurenstandaard en deze set kost €9,99. Een stapje verder gaat de “multiverpakking” en deze bevat dan alweer 5 speelfiguren, 1 figurenstandaard, 1 verzamelgids. Daarnaast maak je hier kans dat je extra verrassingen aantreft want 1 op de 4 heeft een bonusfiguur en 1 op de 12 heeft zelfs 2 bonusfiguren. Deze is verkrijgbaar voor een bedrag van €12,99. Tot slot heb je de meest uitgebreide speelsets zoals “Rapunzels Toren” en “Frozen Ijskasteel”. Deze bevatten 1 speelset, 5 speelstukken, 1 speelfiguur, 2 plug-ins en deze sets kosten €19,99.

Lucas en Eva ontvingen de leuke mini display set Boe’s slaapkamer. Het grote voordeel is dat zij de film Monsters & Co heel erg leuk vinden om te zien. Met deze set kunnen zij de film gezellig samen naspelen. Doordat het niet teveel ruimte in beslag neemt zijn deze sets ook leuk om mee te nemen op vakantie. Wel raad ik dan aan om een bakje mee te nemen voor de kleine onderdelen. Onze mening over deze speelset is erg positief omdat Disney over het algemeen al heel leuk is. En vanwege de herkenbaarheid van Monsters & Co wordt het alleen maar leuker en makkelijker om iets na te spelen. Maar Lucas en Eva vinden het ook erg leuk om hun eigen verhaal te verzinnen. Door de verschillende prijzen zijn deze sets zeker een aanrader om cadeau te vragen of te geven. Bijvoorbeeld voor een goed rapport, een zwemdiploma, een verjaardag en ga zo maar door.

De verschillende speelsets van Disney Doorables zijn o.a verkrijgbaar bij Bol.com.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

4 thoughts on “Verzamel de nieuwe Disney Doorables

  1. Hi, Ik heb ze net opgezocht maar dan zijn het meer secret poppetjes of kijk ik gewoon verkeerd? Is wel eens handig om te zien wat er in de verpakking zit tegenwoordig. Al vinden de kinderen die surprise pakketjes GE-WEL-DIG!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s