Mijn positieve ervaringen met de oliën van Young Living

Linda~ Een tijd geleden kwam ik een oproep tegen van Natascha van MamaTassel. Samen met Bianca van Oils by Bianca was ze op zoek naar mensen die de oliën van Young Living wilde proberen en onder de aandacht wilde brengen. Aangezien wij hier in huis al langere tijd gebruik maken van essentiële oliën wilde ik dat wel gaan doen. Intussen had ik wat meer contact met Natascha en met Bianca over hoe we het aan zouden pakken. Deze gezellige dames legden me het een en ander uit voor ik ermee aan de slag zou gaan. Waar ik dacht goed bezig te zijn met de essentiële oliën bleek dat ik eigenlijk toch niet zo goed bezig was als ik dacht. Hoezo dan zul je denken? Dat er verschil zit in kwaliteit van olie of beter gezegd het gebrek er aan bij sommigen wist ik al wel. Ik bedoel een olie van Aldi die ik zelf wel gebruikte als lekker geurtje voor de huiskamer valt natuurlijk niet te vergelijken met olie van bijvoorbeeld een reformwinkel. Voor de diffusers in de slaapkamers kocht ik dan ook altijd duurdere olie omdat ik dacht dat de kwaliteit daarvan toch aanzienlijk beter zou zijn. Jammer dan, Bianca heeft me geleerd dat duurder niet perse wil zeggen dat deze beter is als het namelijk geen pure olie is. Tja voel ik me toch even een beetje bedonderd zeg want eerlijk is eerlijk, het is toch een duur geintje soms die eucalyptus en lavendelolie. Inmiddels weet ik dat ik moet kijken naar de waarschuwingen op de achterkant van een verpakking. Staan er waarschuwingen op dan kan ik het gewoon beter laten staan.

Intussen had ik een heel leuk pakketje ontvangen van de dames met 13 proefflesjes van verschillende soorten olie, er zat er eentje dubbel in vandaar 13 in plaats van 12. Het was een heel vrolijk pakketje dat lekker rook en daarbij zaten nog folders zodat ik alles op mijn gemak nog eens na kon lezen. Ondanks dat de folders makkelijk zijn geven de antwoorden van Natascha en Bianca me veel meer duidelijkheid. Ik kan vragen wat ik wil, ook mijn slechte geheugen maakt ze niets uit want ze leggen het gewoon nog een keer uit net zo lang tot ik precies weet hoe het zit. Intussen weet ik dat de oliën werkelijk overal voor te gebruiken zijn zelfs voor dingen waar ik niet eens aan gedacht had maar die ik door de tijd heen leer.

57119671_794391584281571_6482134049518256128_o

Hooikoorts

Mijn zus Chantal heeft al jaren flink last van hooikoorts en dat is natuurlijk heel erg vervelend. Leedvermaak is soms het beste vermaak dus als zij weer eens voorbij komt als Stevie Wonder met een grote zonnebril op een bewolkte dag moet ik soms toch wel eens lachen. Uiteraard vind ik het erg vervelend dat ze er zo’n last van heeft en dus besloot ik om eerst voor haar aan de slag te gaan. De dames legden me uit hoe ik voor mijn zus een roller en inhaler kon maken om de klachten van hooikoorts te verlichten. En dus ging ik aan de slag met lemon, lavender, peppermint en copaiba. Het was best een grappig gezicht blijkbaar om mij zo te zien winkelen want mijn man vond het nogal komisch om te zien. Na dat ik het pakketje aan mijn zus had gegeven met de gebruiksaanwijzing die erbij hoorde ging mijn zus er mee aan de slag. Al na een paar dagen voelde zij zich beter wat weer een beetje jammer was voor mij want ik heb geen zonnebril meer gezien. Wel voor de zon maar niet voor de hooikoorts dus mijn zus is er helemaal gelukkig mee. En dat is mooi want zij gelooft net als ik niet zomaar alles zonder het eerst uit te proberen.

57504697_2247599108639812_3985935980916899840_n

Vallen en stoten

Dat de kinderen op mij lijken dat blijkt wel weer ze zijn namelijk net zo handig als ik, niet dus. Natuurlijk vallen onze kinderen wel eens maar over het algemeen valt het nogal mee. Ik grapte al naar Natascha en Bianca of ze ons hadden ingestraald want Lucas viel heel hard van zijn fiets af en Eva stootte haar kin flink aan een klimrek. Daar zou Lavender ideaal voor zijn want dat zou vergelijkbaar zijn met de vallen en stoten crème. Dus hoppa dat wilde ik wel eens zien want nog altijd geloof ik niet iedereen zomaar op z’n woord. Ik moet toegeven dat Eva de dag erna als je echt heel goed keek een klein blauw plekje had, iets groter dan een knopspeld. Ook bij Lucas was zijn knie zo genezen, per dag zag je het flink vooruit gaan. Zoals ik al zei lijken de kinderen op mij en dus gingen mijn stootpartijen net als anders gewoon door. Het enige verschil is dat ik nu rokjes kan blijven dragen zonder dat mijn knieën zo blauw zijn als iets. Zodra ik me stoot smeer ik er wat Lavender aan en je zult het geloven of niet, ik heb geen blauwe knieën meer gehad.

Muggenbulten

Ik vertelde de dames dat ik elk jaar zo’n last had van muggenbulten. Nou ja niet zozeer van de bulten zelf maar meer van mijn eigen gedrag daarna. Doordat het zo erg jeukt, in combinatie met mijn droge huid blijf ik krabben. Ik krab dan niet een beetje maar net zo lang tot het rood en kapot is. Het is een kwestie van discipline misschien maar die jeuk is voor mij zo intens dat het echt een frustratie is. Daarnaast zie ik er dan ook uit alsof ik in een grote rel ben beland. Ook dat is verleden tijd want ik heb een roller gemaakt met Purification en Lavender. Dit is het eerste wat daadwerkelijk helpt, en dan heb ik jarenlang toch echt alle tips zelfs die uit Grootmoeders tijd uitgeprobeerd. Kruisjes zetten met je nagel, azijn, tandpasta en ga zo maar door. Helaas hielp niets, tot nu toe dan. Mijn armen en benen zien er tegenwoordig dus een stuk minder gehavend uit. Zou het dan toch nog ooit wat worden met mijn benen? 😉 Deze combinatie is overigens ook heel goed tegen brandnetels en kwallenbeten.

Zoals ik al zei leer ik nog altijd bij over de handige werkingen van de oliën. Er is te weinig ruimte om ze allemaal uitgebreid te gaan bespreken. Wel gebruik ik de oliën verder nog als ik aften heb, last van hoofdpijn of wanneer ik verkouden ben. De combinatie van RC met Thieves hielp me om vrijer te ademen. Het werkt ook om bij kinderen de snotneusjes weg te werken. Zo lang je alles maar goed verdund kun je met deze oliën ook heel veel kwaaltjes verhelpen bij kinderen. Eigenlijk is het zo dat wanneer je een starterskit van Young Living bestelt je alle overige medicijnen weg zou kunnen gooien. Het lijkt namelijk een hele investering maar bedenk je wel goed dat deze olie zuiver is zonder extra toevoegingen. En ga eens optellen wat je per jaar kwijt bent aan hoestsiroop, neusspray, vallen en stoten crème, keelspray, paracetamol en ga zo maar door. Ik weet zeker dat je op een heel bedrag uit zou komen. Voor zo’n bedrag kun je denk ik bijna 2 starterskits van Young Living bestellen waar je veel meer mee kunt doen omdat je er maar zo weinig van nodig hebt. Wil je meer weten over de oliën of wil je weten wat Young Living voor jou kan betekenen? Dan raad ik je aan om contact op te nemen met Natascha of Bianca, zij kunnen je er namelijk alles over vertellen.

Startkit

Via Natascha kun je een startkit bestellen en als je aangeeft dat je via mij bij haar terecht bent gekomen betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Uiteraard kun je bij Natascha ook terecht voor losse oliën voor als je de startkit nog net een stapje te ver vindt.

59403233_2183450995078705_7570202793496018944_n.jpg

(Foto: MamaTassel)

Mijn mening

Zoals je kunt lezen ben ik dus helemaal enthousiast over de olien van Young Living. Belangrijker nog vind ik het persoonlijke contact met Natascha en Bianca. Zij denken echt met je mee en als je een probleem hebt zoeken zij samen met jou een oplossing. Het grote voordeel vind ik dat beide dames vooral niet opdringerig over komen en dat verkopen niet het uitgangspunt is. Zij worden vooral heel erg enthousiast als ze merken dat ze iemand hebben kunnen helpen en dat maakt dat het zo prettig samenwerken is. Zoals jullie van mij gewend zijn geef ik altijd mijn eerlijke mening. Ik kan oprecht zeggen dat ik de oliën van Young Living aan kan raden, niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor de kinderen. Vanaf nu kijk ik zeker naar de kwaliteit van olie want dat vind ik wel heel belangrijk aangezien je zeker het verschil merkt. Het is nu niet zo dat ik de olie die ik al in huis had allemaal zo in de prullenbak gooi. Ik kan wel typen dat ik dat doe maar ik ben van mening dat we al veel te veel leven in een wegwerpmaatschappij. Wel weet ik vanaf nu waar ik terecht kan voor goede olie en belangrijker nog advies waar ik echt iets mee kan. Ik zal nog steeds regelmatig tips over de oliën blijven delen omdat ik het nog altijd erg fascinerend vind om te zien wat een verschil deze oliën maken.

52422280_2298589847053321_5476713734879576064_n

(Foto: Oils by Bianca)

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

3 thoughts on “Mijn positieve ervaringen met de oliën van Young Living

  1. Pingback: Een frissere lucht dankzij de Fresh Air Ball | Lifestyle Mommy's

  2. Bij Wish verkopen ze Young Living voor eur 3 een flesje nogal een verschil met de prijzen bij de consulenten hier in NL. Is dit fake of wat? Idem voor de difusers. Etiket alles identiek. Iemand ervaring.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s