Gezellig onderweg met Travel Bingo en route

Linda~ De meivakantie zit er helaas alweer een tijdje op en dus zitten we weer helemaal in het ritme van het dagelijks leven. Toch verlang ik stiekem alweer naar de zomervakantie waarin we hopelijk weer kunnen genieten van mooie temperaturen en een zonnetje. Dat maakt de dag vaak toch een stuk vrolijker. Hoewel regelmaat toch best belangrijk is voor kinderen merk ik dat Lucas en Eva vakanties toch ook altijd heel erg leuk vinden. Wij zijn gelukkig gezegend met kinderen die zich niet gauw vervelen want ze weten altijd wel iets leuks te doen. Hier thuis varieert dat van knutselen tot het spelen met de auto’s of bouwen met Lego. Wat ze echt het allerleukst vinden is buiten spelen in de tuin of fietsen. Onze vakanties zijn vaak nogal gauw volgepland maar we met leuke dingen. Vriendjes en vriendinnetjes laten hun ouders bellen of appen om iets gezelligs af te spreken. Het maakt dan ook niet uit of we een uitstapje gaan doen of gezellig thuis in de tuin blijven.

Hoewel we ons thuis heel erg vermaken gaan we elk jaar wel op vakantie. Meestal gaan we een week ergens op vakantie in Nederland op een vakantiepark. Daarnaast willen we soms met een goede deal nog wel een keer of twee een weekendje weg gaan. Zo proberen we elk jaar om een weekendje naar zee te gaan omdat de kinderen en wij daar zo dol op zijn. Het is vanuit Zuid-Oost Brabant best nog een stukje rijden naar zee of naar ons vakantieadres van vorig jaar in Drenthe. Zoals ik al zei vervelen de kinderen zich niet zo heel gauw en hebben ze altijd wel wat te kijken of te vertellen onderweg. Toch kun je de kinderen daar ook een beetje mee helpen. Twee jaar geleden maakte ik zelf autobingo maar deze was inmiddels helaas gesneuveld en dus ging ik op zoek naar een nieuw exemplaar. Omdat ik het momenteel erg druk heb was het zelf maken dit keer geen optie en dus ging ik liever voor een kant en klaar spel. Bij TrendySpeelgoed vond ik het ideale spel Travel Bingo en route. Dit leuke spel bestaat uit twee verschillende bingokaarten waarmee kinderen onderweg autobingo kunnen spelen. De kaarten zijn voorzien van vrolijke kleuren en bevatten allerlei icoontjes van wat kinderen onderweg tegen kunnen komen. Er zijn per kaart 25 verschillende dingen om te zoeken onderweg, variërend van vervoersmiddelen tot dieren en verkeersborden. Het grote voordeel is dat ze geen pen nodig hebben maar gebruik kunnen maken van de handige schuifjes. Op de achterkant van de bingokaarten staat als extra nog een leuk doolhof die de kinderen met hun vinger kunnen volgen. Dit leuke spel zorgt zeker voor extra lol onderweg en is helemaal een aanrader omdat het herbruikbaar is. Dit leuke spel kun je voor een nog leuker bedrag scoren bij TrendySpeelgoed.

59361940_2324156014520779_1355707066932527104_n.jpg

Naast Travel Bingo en route kun je bij TrendySpeelgoed terecht voor nog meer leuke reisspellen zoals Mexican Train, Qwirkle, Rolit en Sequence. Deze spellen zijn stuk voor stuk echte aanraders waarvan onze persoonlijke favoriet Rolit is. Dit spel speelden wij vroeger al en we kunnen het dan ook zeker aanraden om mee te nemen op vakantie. Mocht het de komende tijd nu echt mooi weer worden dan kun je er ook zeker leuk waterspeelgoed kopen. Daar scoor je bij de kinderen namelijk ook altijd punten mee. En mocht je dan toch gaan bestellen neem dan zeker even een kijkje in de koopjeshoek want daar kun je regelmatig leuke schatten vinden voor weinig.

Ben jij nog op zoek naar iets leuks neem dan zeker even een kijkje op de website van TrendySpeelgoed.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

10389604_948796501797738_4229446548001270704_n

One thought on “Gezellig onderweg met Travel Bingo en route

  1. Pingback: XO Brainer, een leuk denkspel voor overal | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s