Maak samen de vrolijkste kindersieraden met Cutie Stix

Linda~ Zoals sommigen van jullie wel weten heb ik jarenlang meegedaan aan veel winacties en ik had dan ook het geluk dat ik regelmatig iets leuks won. Tegenwoordig doe ik niet zo heel veel meer mee omdat ik daar gewoonweg weinig tijd voor heb. Zo nu en dan doe ik nog wel eens mee en dan win ik nog wel eens  wat. Afgelopen februari had ik het geluk dat ik voor de kinderen een Cutie Stix Sieraden set won via een Twitter winactie van @bol_com_kids. Zodra ik de winactie zag besloot ik om mee te doen omdat ik het nog altijd erg belangrijk vind dat kindersieraden ook leuk en kleurrijk mogen zijn in plaats van alleen maar stijlvol. Lucas en Eva wisten nog niet dat ik het voor ze gewonnen had want ik wilde het graag geven met Pasen. Het is namelijk zo dat als ik iets win dat de kinderen het niet automatisch krijgen omdat ik het niet vanzelfsprekend vind dat ze altijd cadeautjes krijgen. Dat klinkt misschien heel raar aangezien ze hier toch wel regelmatig pakketjes krijgen zodat ik er over kan bloggen. We vertel ik er dan altijd bij dat ik moet werken voor deze pakketjes en dat ze dat dus niet zomaar krijgen.

Cutie Stix Sieraden Set

Het pakket van deze Cutie Stix bestaat uit verschillende onderdelen die je nodig hebt om samen je mooiste sieraden te maken. De set bevat een snijmachine met 2 snijframes waarmee je de stix in kleine stukjes en plakjes kunt snijden. Daarnaast bevat de set nog een perforator om gaatjes te maken in de stix zodat je ze aan een armband of ketting kunt rijgen. Er zitten verder nog 2 klosjes vrolijk draad in waar je armbanden of kettingen van kunt maken, samen met verbindingsstukjes en slotjes om de sieraden dicht te maken. Om helemaal aan de slag te gaan zitten er in het pakket verschillende stix namelijk 13 cutie stix en 2 mighty stix die weer een flink stuk groter zijn. Eva en Lucas waren door het dolle heen toen ze deze set kregen voor Pasen. Aangezien het met Pasen prachtig weer was besloten we te wachten tot een regenachtige dag om het uit te testen. Zodra ik eenmaal de gebruiksaanwijzing door had gelezen was het eenvoudig om de sieraden te gaan maken. De kinderen kozen een aantal stix uit die ze wilden gebruiken om een mooie armband te maken. Ik deed een keer voor hoe het moest en daarna konden ze heel makkelijk zelf de stix snijden. Het is uiteraard wel belangrijk dat er een volwassen persoon bij blijft, je weet namelijk maar nooit. Daarnaast is het gewoon heel gezellig om samen te gaan knutselen. Dan was het tijd om er gaatjes in te maken maar daar hadden de kinderen wel hulp bij nodig. De perforator werkt gelukkig wel alleen als het deurtje dicht is dus dat is een perfecte bescherming. Dit onderdeel was helaas voor de kinderen nog te zwaar om zelf te doen dus de gaatjes heb ik er in gemaakt. Het aanrijgen van de stix konden de kinderen natuurlijk weer prima zelf en de slotjes kon ik snel bevestigen. In een handomdraai hadden de kinderen dus zelf een hele leuke armband gemaakt.

Cutie Stix Navullingen

Bol.com was super lief om Eva en Lucas te verwennen met twee extra navul verpakkingen van de cutie stix. Zo kregen ze namelijk de vrolijke Cutie Stix Navul Stix Emoticons. Deze set bevat onder andere natuurlijk de poep-emoticon tot grote lol van de kinderen, vooral Lucas vond deze geweldig om aan zijn armband te doen. Eva vond echter de eenhoorn een hele mooie die ze zeker wel aan haar armband wilde hebben. Verder zitten er onder andere nog een bloemetje, een regenboog en een kikkertje in en nog meer leuke stix.  Als laatste ontvingen ze nog de Cutie Stix Navul Snoepjes die natuurlijk net zo vrolijk was als de andere navulset. Hoewel de kinderen de andere set leuker vonden is dit mijn persoonlijke favoriet. Deze set bevat leuke stix zoals ijsjes, donuts, hamburgers, cupcakes en een ananas. Het is een heel vrolijk geheel om te zien aan een armband of ketting maar je kunt er natuurlijk ook een leuker hanger van maken voor aan je tas of etui.

Onze mening

Zoals je merkt zijn wij allemaal heel erg enthousiast over deze set en de navullingen die je aan kunt schaffen. Persoonlijk vind ik het een heel leuk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld de zomervakantie en de navullingen zijn overigens qua prijs ook heel erg leuk om cadeau te doen voor een goed rapport, zwemdiploma of als cadeautje erbij. De kinderen kunnen het meeste zelf en hebben maar een beetje hulp nodig wat dan weer zorgt voor een gezellige gezinsactiviteit. Ik vind het zeker een aanrader zodat de kinderen weer creatief bezig zijn.

Alle producten rondom de serie van deze vrolijke Cutie Stix Sieraden kun je terugvinden en bestellen via Bol.com.

58814584_410957199487505_1563890776084054016_n.jpg

2 thoughts on “Maak samen de vrolijkste kindersieraden met Cutie Stix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s