Op een persoonlijke manier aftellen naar de vakantie

Linda~ Onze kinderen zijn net als andere kinderen dol op stickers. Overal krijg je tegenwoordig wel een setje bij en zo niet dan koop je bij Action, Zeeman of zelfs Aliexpress een heel pakket voor weinig. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een thema dat de kinderen op dat moment aanspreekt. Waar Lucas en Eva ook dol op zijn is het aftellen naar leuke dingen zoals bijvoorbeeld een vakantie, een feest of feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst. Vorig jaar schreef ik voor Thuisleven een gastblog waarin ik liet zien hoe leuk en makkelijk het is om zelf een aftelkalender te maken voor je kinderen. Ik maakte deze naar aanleiding van ons weekend weg waarin we gingen kamperen.

Ook dit jaar maakte ik weer een aftelkalender voor de vakantie zodat de kinderen af konden tellen. Ik maakte deze in tweevoud aangezien ons nichtje Tess en neefje Sem dat natuurlijk ook helemaal geweldig vinden. Voor de foto heb ik er nog geen data opgeschreven want ik zet nooit online wanneer we op vakantie gaan. Dit omdat ik persoonlijk van mening ben dat dat de verkeerde mensen aantrekt. Het zou eigenlijk niet nodig moeten zijn dat je daar over nadenkt maar de maatschappij van tegenwoordig heeft me helaas wel anders geleerd.

Zoals je dadelijk zult begrijpen zou onze vakantie dit jaar plaats gaan vinden bij Center Parcs De Huttenheugte. 2 jaar geleden schreef ik voor Thuisleven al een blogartikel over onze week vakantie bij De Huttenheugte. Onze tweeling en hun nichtje Tess hebben toen zo ontzettend genoten daar en wij ook. Tegen het vakantiepark bevindt zich geheel op loopafstand namelijk ook Plopsa Indoor Coevorden. Daar hebben de kinderen zich toen prima vermaakt, hoewel Tess natuurlijk nog heel klein was. Inmiddels is Sem er bij gekomen en besloten we om opnieuw naar Coevorden af te reizen. Omdat ik de aftelkalender geheel in stijl wilde maken heb ik er tekeningen op gemaakt van Maya de Bij, Kabouter Plop en Piet Piraat. Deze tekeningen maakte ik eenvoudig door gebruik te maken van mijn A4 light pad die ik voor een leuk bedrag kocht bij Action. Ik had hier thuis nog wat boeken liggen van deze Studio 100 figuren dus het was niet moeilijk om deze tekeningen over te trekken. Vervolgens trok ik de lijntjes nog eens over met een fineliner. Als laatste kleurde ik de tekeningen in met de twinmarkers van, je raadt het al, Action. Nee ik ben geen hoofdsponsor van deze winkel maar ik ben wel van mening dat niet al het hobbymateriaal veel geld hoeft te kosten. Wel is het zo dat het er van af hangt wat je er mee van plan bent. Ik merk wel dat iets duurdere fineliners minder gauw uitlopen als ik teken op een ecoline achtergrond. Voor de rest functioneren mijn fineliners van Action en Hema prima voor wat ik er mee doe. Eerder schreef ik al een blogartikel met ideale tips om handletteren leuk te houden en deelde ik superdeals met je.

62138278_2264754053778206_1141929764173381632_n

Advertentie

One thought on “Op een persoonlijke manier aftellen naar de vakantie

  1. Pingback: Op een originele manier aftellen tot de belangrijkste gebeurtenissen | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s