Dankzij deze producten geef je je haar weer een boost in de zomer (winactie gesloten)

Linda~ De zomer, ik ben heb er inmiddels een beetje een haat-liefde verhouding mee. Aan de ene kant vind ik het heerlijk dat het langer licht is en je er na het avondeten nog op uit kunt trekken. In de vakantie is het helemaal ideaal want dan hoeven de kinderen niet zo vroeg naar bed omdat ze de dag erna niet naar school hoeven. Het is dan ook heerlijk om bepaalde dagen de stepjes achter in de auto te leggen, nog even naar het Warandepark net buiten het centrum van de stad te rijden en daar op een picknickkleed te zitten terwijl de kinderen met andere kinderen steppen. Wat ik ook lekker vind zijn de dagen die warm genoeg zijn zodat je je zwembad op kunt zetten of met water kunt kliederen. Die dagen in de zomervakantie vond ik het leukst want dat betekende dat bij ons de poort open stond en de kinderen er samen met de buurtkindjes op uit trokken. Zo nu en dan kwamen ze met een clubje bij ons in de tuin waar ik ze dan verraste met een ijsje en wat drinken of iets anders lekkers.

Waar ik echter minder blij mee ben zijn die TE warme dagen waar je eigenlijk helemaal niets mee kunt. Je kunt stil in een zwembadje blijven liggen om af te koelen maar iedere moeder weet dat dat natuurlijk niet werkt. Je ligt jezelf in de weg en uiteindelijk ook elkaar waardoor het er dan soms niet gezelliger op wordt. Ik moet eerlijk bekennen dat het op zich nogal meeviel qua mopperen op elkaar tijdens de hittegolf eind juli. Het leek allemaal toch vrij soepel te gaan en ook de tweeling vermaakte zich op hun eigen manier. Op het heetst van de dag gingen we naar binnen om daar verkoeling te zoeken of een spelletje te spelen.

Aan al die zon en dat zwemmen zit helaas ook een negatieve kant, je haar lijdt er namelijk vreselijk onder. Misschien niet bij iedereen maar mijn haar wordt uiteindelijk droog, pluizig en ik kan er niets meer mee dan op een staart of een half knotje want het stelt nergens op. Nu had ik jullie al laten weten dat ik naast de zonverzorging van Ziaja ook het cacaoboter haarmasker uit mocht proberen en wat is dat een aanrader zeg. Zodra ik de pot open maakte kreeg ik meteen een vakantiegevoel vanwege de geur. Het is een beetje kokos-achtig maar heel zeker weet ik het niet. In elk geval voelde het masker heerlijk en belangrijker nog: het voedde mijn haar flink na al die warme dagen met veel zon. Eenmaal uitgespoeld en toen mijn haar weer droog was merkte ik duidelijk het verschil. Mijn haren glansden weer en waren inmiddels pluisvrij dus ik kon er weer even tegenaan. Naast het haarmasker is er in deze cacaoboterlijn ook nog shampoo, crèmespoeling, gezichtscrème en lipbalsem. Deze lijn is goed voor droog en beschadigd haar en voor de huidverzorging geldt dat het de huid voedt en het de bruine kleur langer vasthoudt. Kortom deze lijn is uitermate geschikt voor de zomer en beter gezegd een absolute musthave vanwege het feit dat deze budgetproof is. Je hebt helemaal geen dure producten nodig om jezelf te verzorgen en te verwennen.

67155315_436351937092009_5509439564608962560_n

Winactie

Namens Ziaja mag ik een van jullie blij maken met een heerlijk pakket waarmee je jouw haar weer een boost kunt geven na deze zonnige zomer. Het pakket dat je kunt winnen bestaat uit Cacaoboter shampoo, crèmespoeling en het haarmasker. Wat mag je doen om kans te maken op dit verwenpakket?

De winactie loopt van donderdag 29 augustus tot en met woensdag 4 september 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

download

26 thoughts on “Dankzij deze producten geef je je haar weer een boost in de zomer (winactie gesloten)

  1. Mijn haar kan zeker een boost gebruiken. Het is op het moment behoorlijk droog en pluizig door het weer. Hopelijk kan dit pakket echt wat betekenen voor mijn haar. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden, daarom doe ik graag mee.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik loot graag mee, al die zon en zwembaden hebben mijn haar inderdaad wat stug gemaakt. Ook mijn dochter heeft meer moeite met het kammen van haar haar. Daar zou het misschien ook wel een fijn product voor zijn!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie