Jouw persoonlijke boodschap van Sinterklaas (winactie gesloten)

Linda~ De afgelopen tijd hebben we al enkele leuke winacties mogen organiseren op ons blog en daar zijn we maar wat blij mee. Vooral nu de dure decembermaand voor de deur staat is het leuk om zo nu en dan een extra cadeautje te scoren. Veel mensen zeggen dat je december zo duur kunt maken als je zelf wilt en dat klopt ergens ook wel. Je hoeft niet alleen maar dure cadeau’s te kopen om blije kinderen te hebben. Veel kinderen worden namelijk ook gelukkig van simpele en goedkope dingen zoals knutselspullen. Als ik kijk naar Lucas en Eva is het vrij eenvoudig. Natuurlijk vinden zij bepaalde cadeaus die duurder zijn leuk, want ook wij hebben geen modelkinderen. Wie heeft dat namelijk wel, niemand toch? En probeer je je dan nog even te herinneren wat je vroeger zelf graag wilde hebben. Dat zullen ongetwijfeld niet alleen maar goedkope cadeautjes zijn geweest. Sommige dingen zijn nu eenmaal zo en hoort er gewoon bij. Het grappige vind ik dat Lucas en Eva om een of andere reden steeds het idee hebben dat ze maar 1 dingetje aan Sinterklaas mogen vragen. Zo had Eva vorig jaar maar 1 simpel ding op haar verlanglijstje staan: een triangel. Alle cadeautjes die ze had gekregen vond ze erg leuk maar de triangel was het toch helemaal. En dat had Lucas met zijn monstertruck van Lego. De rest was ook leuk maar die truck was en is alles voor hem.

Magische tijd

Elk jaar proberen we iets bijzonders te maken van de magische periode rondom Sinterklaas. Nu hoor ik sommige mensen al bijna lachen want hoe bijzonder kan het al zijn als je een tweeling hebt die op 5 december jarig is? Tja, plannen was nu eenmaal niet mijn sterkste kant geloof ik. Toch begint het al 2 weken voor de Sint in het land is. We gaan het huis versieren en dat doen we elk jaar weer anders. Daarnaast gaan we steeds met de kinderen aan de slag om kunstwerkjes te maken rondom het thema Sinterklaas. Zo maakten we laatst al leuke “Piet Mondriaan pietjes” die ik zag op Pinterest en we zijn nog lang niet uitgeknutseld. Dan hebben we het magische moment dat de Sint aankomt in het land. Gewapend met een broodje knakworst en warme chocomelk met slagroom zitten we op de bank te kijken. Dat is dan het voordeel dat mama niet zo lang kan blijven staan: je kijkt het gezellig en lekker warm op de bank. Dan heb je nog de schoentjes zetten, de aftelkalender en ga zo maar door. Toch maken we van pakjesmiddag/avond een waar feestje met het meest bijzondere cadeau: een persoonlijke video van de Sint. Vorig jaar maakten we al kennis met deze leuke verrassing.

Video van Sint

De kinderen verbaasden zich er al over dat Sinterklaas alles weet over elk kind. Als je het de Sint hoort zeggen in een verhaal of op het Sinterklaasjournaal is het al bijzonder. Wanneer de goede Sint van alles over je weet te vertellen in een persoonlijke video naar jou wordt het ineens een totaal ander verhaal. De magie spat van het scherm en de uitdrukking op de gezichten van de kinderen is onbetaalbaar. Nu Sem ook weer een jaartje ouder is en de andere 3 kinderen dus ook wordt het elk jaar leuker. En video van de Sint is in een handomdraai gemaakt en dat is in deze tijd wel zo prettig. Je voegt van ieder kind enkele foto’s in en ook Mechelse Herder Max mag niet ontbreken in het verhaal. Je kunt als ouder zijnde invullen wat je kind lekker vindt om te eten maar ook bijzondere dingen zoals over school, een zwemles, potjestraining, de geboorte van een broertje/zusje en ga zo maar door. Zoals je kunt lezen wordt het zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Deze video van de Sint duurt minstens 12 minuten, afhankelijk van het aantal personen en aan het einde van de video vertelt de Sint als je geluk hebt waar de cadeautjes verstopt zijn. Er is plek voor wel 8 personen dus er is ruimte genoeg voor een heel gezin. Tijdens het bestellen heb je keuze uit 3 verschillende opties, namelijk een download, een dvd of een compleet pakket die zowel een dvd als een download bevat. Je kunt van me aannemen dat deze video je pakjesavond extra bijzonder maakt.

Foto8.jpg

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar worden jullie vast vrolijk van. We mogen een van jullie blij maken met een persoonlijke video van Sinterklaas. En wat mag je doen om kans te maken op deze prijs?

De winactie loopt van woensdag 13 november tot en met dinsdag 19 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

Packshot-2019.png

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

31 thoughts on “Jouw persoonlijke boodschap van Sinterklaas (winactie gesloten)

  1. Oh, wat een leuke winactie weer! Ik blijf gewoon meedoen 😊🤞🏻🍀
    We vieren dit jaar samen met mijn broer en zijn gezin bij mijn ouders Sinterklaasavond. Hoe leuk zou het zijn als we op deze gezellige avond een persoonlijke boodschap van de Sint ontvangen?
    Zeker omdat mijn schoonzus en ik de afgelopen twee weken allebei nog een keer moeder zijn geworden. Dan verrassen we alle neefjes en nichtjes 🥰

    Geliked door 1 persoon

  2. Dit is op Beauty by yessica herblogden reageerde:
    Ja wat leuk Jill vind het geweldig vorig jaar had ik volgens mijn bij jou gewonnen die heb ik nog steeds en dat bewaar ik ook hihi

    Hier word Jill super enthousiast van en zo blij der oogjes straalt dan gewoon echt geweldig ik ga uiteraard heel hard duimen.linda
    En hoe leuk zou het zijn als ik nu van het jaar 2019 1 mag winnen voor ons meisje

    Veel liefs yessica mommie leidner

    Ik volg jou en via met mijn andere account jou ook veel liefs

    Geliked door 1 persoon

  3. Mijn zoontje gelooft nog, ik weet niet of dat volgend jaar nog steeds zo zal zijn. Wat zou het daarom leuk zijn om pakjesavond met deze video te mogen beginnen. We vieren het dit jaar ook met ons neefje en nichtje en uiteraard opa en oma. Het gaat sowieso een gezellige boel worden!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie