Een vrolijke, compacte knikkerbaan dankzij Hubelino (winactie gesloten)

Linda~ In het najaar spelen onze kinderen nog regelmatig buiten samen met kinderen uit de buurt maar ook met klasgenootjes die komen spelen. Ze gaan dan buiten de poort spelen met steps of hun fietsen en wisselen dat af met het springen op de trampoline. Wat dat betreft hoef ik me zeker geen zorgen te maken dat ze voldoende frisse lucht en beweging krijgen. Toch zullen er ook dagen zijn waarop het te regenachtig of koud zal zijn om uren buiten te spelen. Frisse lucht is prettig maar verkleumd zijn dan weer niet. Dat maakt dat ik graag op zoek ben naar alternatieven voor de dagen dat het minder weer is om buiten te spelen. Eigenlijk is het zo dat we gezegend zijn dat Lucas en Eva zich bijna overal wel mee kunnen vermaken. Zo is Eva zeer dol op knutselen en Lucas vindt dat dan wel grappig om een tijd mee te doen. Lucas daarentegen is helemaal verzot op auto’s en kan zich daar dan ook een hele tijd mee vermaken. Als hij geluk heeft speelt Eva een tijdje met hem mee maar meestal weet hij mijn moeder wel te strikken op een hele originele manier: “Oma, jij hebt vandaag geluk want jij mag met mij met de auto’s spelen.” Hierop lacht mijn moeder vaak en gaat aan de slag om er samen met hem weer een leuk verhaal van te maken want met auto’s spelen is helemaal niet zo simpel als sommige mama’s denken hoor. Daar komt namelijk heel veel bij kijken als je Lucas moet geloven.

Hubelino

In mijn zoektocht naar alternatieven kwam ik afgelopen januari al wat leuke producten tegen van Hubelino. Ik kon het al een beetje van de gave knikkerbanen die ik online tegen kwam maar in januari mochten we het leuke Hubelino spel Sudoku uitproberen wat de kinderen nog altijd erg leuk vinden om te doen. Het grote voordeel hiervan vonden we dat het zo makkelijk mee te nemen is en dat het erg stevig is dus daardoor ook lang mee gaat. Dit keer hadden we het geluk dat we de Hubelino 45-delige miniset uit mochten testen. Lucas en Eva wilden al langer een knikkerbaan maar de meeste exemplaren vind ik er nu eenmaal niet zo stevig uit zien en ik weiger om een groot bedrag te betalen voor iets wat zo stuk is. Toen deze Hubelino set binnen kwam werden de kinderen enthousiast en wilden ze meteen gaan bouwen. De basis voor deze set is de handige grondplaat waar je je knikkerbaan op kunt bouwen. Dan kun je gaan beginnen met bouwen dankzij de 21 witte constructiestenen waarmee je de baan vorm geeft. En met de 21 baanelementen maak je je knikkerbaan af. Vervolgens kun je met de 2 knikkers uittesten of je iets cools hebt gemaakt zoals Lucas dat zegt. Bij deze set zit een handig boekje zodat je alvast wat inspiratie hebt om na te maken. Dit is heel handig als je nooit eerder een knikkerbaan hebt gemaakt en even wilt oefenen. Nadat de kinderen samen een paar banen hebben gemaakt met oma, ja ja ze had weer geluk, gaan ze zelf aan de slag.

Uitbreiden

Het grote voordeel van deze Hubelino knikkerbaan is dat deze heel makkelijk uit te breiden is met andere sets. Naast deze 45-delige set heb je ook nog een 123-delige set of als je helemaal los wilt gaan de 213-delige set. Maar als je het budgetvriendelijk wilt houden kun je er ook voor kiezen om te starten met deze mini-set en te gaan voor een van de uitbreidingssets om zo beetje bij beetje een grotere baan te creëren. Maar niet getreurd als het financieel even niet haalbaar is want deze Hubelino set past namelijk ook perfect op Duplo. En als je dat al in huis hebt maak je daarmee in een handomdraai de gaafste knikkerbanen. Zo hebben wij dat uitgeprobeerd met ons Duplo-kasteel: Lucas en Eva vonden het geweldig en hebben heel wat gebouwd.

Onze mening

Wij vinden deze startset van Hubelino perfect om mee te beginnen en als je al wat Duplo in huis hebt wordt het alleen maar mooier. Het grote voordeel van deze set vind ik is dat deze lekker compact is waardoor je het makkelijk meeneemt tijdens een weekend weg of op vakantie. Zo heb je altijd stevig speelgoed bij wat zorgt voor uren vermaak wanneer het bijvoorbeeld een regenachtige dag is. Dat er in het boekje voorbeelden staan is zeer prettig maar ik vind het ook super dat deze set de kinderen uitdaagt om zelf hun fantasie te gebruiken. Wij kunnen de set dan ook zeker aanraden.

Hubelino 45-delige miniset kost € 39,95 en is verkrijgbaar op www.robbiestoys.nl.

Wil je meer weten over de andere spellen van Hubelino dan verwijs ik je graag door naar de website van Hubelino. Daarnaast kan ik je ook zeker aanraden om een kijkje te nemen bij Marieke van de website Puntsgewijs. Zij schreef eerder al vele leuke reviews over de verschillende producten van Hubelino.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Van Hubelino mogen we een 45-delige miniset verloten aan een van onze volgers. Wat MAG je doen om kans te maken op zo’n set?

De winactie loopt van donderdag 14 november tot en met woensdag 20 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

72818918_537655936807104_8905057536508428288_n.jpg

57 thoughts on “Een vrolijke, compacte knikkerbaan dankzij Hubelino (winactie gesloten)

  1. O wat leuk voor mijn pete kindjes puk en saar dan kunnen ze spelen samen ermee
    Ook is het leuk voor ze ze hebben het en nieuw huis en grote tuin om u te spelen maar denk leuker is voor binnen

    Geliked door 2 people

  2. Dit is op Beauty by yessica herblogden reageerde:
    Goedemorgen Linda oooh wat leuk voor ons dochtertje Jill.

    Ik doe graag mee,super leuke sinterklaascadeau voor Jill 🥰
    Jill vind bouwen echt geweldig ze speelt altijd met blokken en autos hihi
    geweldig ze is 5 jaar oud.

    Volg jou op alle kanalennal wat Jaartjes

    Veel liefs yessica mommie leidner
    *Jessica Jill john leidner

    Ik vol jou al geel war

    Geliked door 1 persoon

  3. 👏Super leuke winactie !! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Arvin 😁 hij is helemaal gek van duplo😊 ik denk dat hij dit ook erg leuk vind. Ik ga duimen voor hem 🍀

    Geliked door 1 persoon

  4. Mijn lieve meisje zal dit zeker leuk vinden. Alles wat bij Duplo past is leuk 😉 Rollende knikkers een succes op zich vermoed ik. Haar grote broer zal het stiekem ook nog wel erg leuk vinden, dus hij kan haar mooi op gang helpen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ja zo leuk! 😍
    Mijn zoontje Daan is gek op Duplo en ik heb al een tijdje Hubelino op mijn verlanglijstje staan! Nu Daan 4 is zou deze starterset ook een erg mooi Sinterklaas cadeau zijn! Ik hoop dat ik deze voor hem mag winnen! 😊🍀

    Geliked door 1 persoon

  6. Ik doe heel graag mee! Hubelino staat al lang op mijn verlanglijstje, maar het is mij te prijzig om zelf te kopen. Het zou wel ideaal zijn voor ons, waar onze zoon nog heel graag met duplo speelt, maar er wel wat meer uitdaging bij kan gebruiken en onze dochter die gek is op knikkerbanen

    Geliked door 1 persoon

  7. Pingback: Hubelino Tangram: eenvoudig maar erg leuk | Lifestyle Mommy's

  8. Pingback: Een stoere knikkerbaan dankzij Hubelino Pi | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie