Helemaal happy met mijn nieuwe tafelbescherming

Linda~ Afgelopen september kon je er al eens over lezen, ik had namelijk een tafelzeil naar keuze gewonnen bij Tafelzeil.nl en daar schreef ik uiteraard een blogartikel over. Omdat het de eerste keer was dat ik een tafelzeil in huis zou krijgen van een betere kwaliteit besloot ik om goed over de print na te denken aangezien deze er hopelijk langer zou liggen dan een paar weken. Vandaar dat ik gekozen had voor een stoere print, namelijk een met de opdruk van kiezelstenen. Hiermee scoorde ik vooral punten bij Lucas want hij is helemaal dol op stenen in allerlei soorten en maten. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kan ik een duidelijke mening vormen over het tafelzeil dat ik gewonnen had. Voorheen had ik alleen maar zeilen van goedkope winkels omdat het me zo onzinnig leek om daar veel geld aan uit te geven. Het functioneert immers dacht ik altijd. In principe denk ik er nog steeds zo over maar ik heb mijn mening wel wat bij moeten stellen. Dit keer koos ik voor een ander tafelzeil, een met steigerhoutprint en ik ben er wederom heel erg blij mee.

83213427_623147085177323_5837969417035579392_n

Het verschil

Het scheelt inderdaad een flink bedrag of je nu 3 euro of 25 euro uitgeeft aan een tafelzeil. Als je me dat vorig jaar vertelde zou ik je voor gek verklaard hebben want dat zou ik nooooooit doen. Inmiddels ben ik een paar maanden trotse eigenaresse van een tafelzeil van Tafelzeil.nl en ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk niet meer anders zou willen. Ten eerste valt het tafelzeil meteen goed over de tafel heen zonder dat je lelijke vouwen krijgt. Dit komt omdat de zeilen eenvoudig en snel op rol geleverd worden en dat vind ik al een groot voordeel. Daarnaast zijn de zeilen wat zwaarder waardoor ze beter op de tafel blijven liggen. Hierdoor krijg je geen onnodig geschuif en blijven sommige dingen wat beter op tafel staan 😉 Wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vind is het feit dat ik door dit dikkere tafelzeil extra graag spelletjes doe. Je hoeft namelijk niet bang te zijn dat je deuken in je tafel krijgt doordat de kinderen wat te enthousiast met de dobbelsteen gooien. En, we hebben er laatst zelfs al archeoloog op gespeeld waarbij de kinderen met een hamer stukjes dinosaurus uit steen moesten slaan. Zonder dit dikkere tafelzeil zou ik er niet eens over nadenken om dat op onze redelijk nieuwe tafel te laten doen.

Tafelzeil.nl

Aangezien ik na al die maanden nog steeds heel erg tevreden ben over het tafelzeil wilde ik mijn enthousiasme graag met jullie delen. Bij Tafelzeil.nl kun je namelijk alle kanten op het gebied van tafelzeilen, tafelkleden en tafelbeschermers. Zo vind je allerlei soorten thema’s en kleuren van rustige kleuren en houtlook tot vrolijke en zomerse prints. Wist je trouwens dat je bij Tafelzeil ook terecht kunt voor een super mooi tafelzeil voor Sinterklaas? Daar kun je heerlijk samen pepernoten aan bakken, cupcakes en taartjes versieren. Of wat dacht je van een van de vele zeilen speciaal voor de feestdagen? Dat beschermt je tafel 100% zeker tegen de leuke dingen rond de feestdagen zoals gourmetten, fonduen maar ook de spelletjes die gespeeld worden aan tafel. En vergeet vooral niet het bouwen met de gekregen cadeaus rond de feestdagen. Daarnaast staat zo’n tafelzeil toch prachtig in een mooi versierde kamer?

Nu is het zo dat ik dit mooie zeil gekregen heb maar van Tafelzeil.nl vonden ze dat onze volgers eigenlijk ook wel een cadeautje verdiend hadden, lief he? Dus wil jij jouw tafel ook beschermen en onbezorgd genieten tijdens het knutselen dan kun je met 20% korting ook zo’n mooi zeil aanschaffen. De code die je daar voor kunt gebruiken is: lifestylemommy. Mocht de code het even niet doen, laat het me dan even weten dan wordt daar meteen werk van gemaakt door het team van Tafelzeil.nl.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s