Nog altijd geen ongelukken dankzij Ockyz (winactie gesloten)

Linda~ Lucas en Eva zijn net als ik dol op zwemmen en ze zijn dan ook helemaal gelukkig dat ze elke week naar zwemles mogen. Ze zwemmen nu inmiddels meer dan een jaar bij Zwemschool Mierlo en gaan er elke week met veel plezier naartoe. Het liefst zouden ze elke dag naar zwemles gaan en dat vind ik niet gek. Het team van Zwemschool Mierlo is geweldig en dat zeg ik niet om te slijmen maar omdat dat is zoals wij dat hier thuis ervaren. Ten eerste geven ze de kinderen een fijn gevoel, maken ze de kinderen vertrouwd met het water en hebben ze lol. Natuurlijk moet er ook gezwommen worden want er wordt niet alleen gespeeld. In het eerste badje worden de kinderen watervrij gemaakt en daarna begint het echte werk. Elke week weer zien we de verschillende badjuffen en -meesters hard aan de slag gaan met de kinderen en sommige kinderen zie je elke week groeien. Dat is zo ontzettend mooi om te zien. Lucas heeft inmiddels al zijn zwemdiploma A en B. Hoewel zijn B diploma vorige week heel anders was verlopen vanwege het vervelende Corona-virus. Hij gaat overigens nog even door voor zwemdiploma C. Eva heeft 2 weken geleden onder bijzondere omstandigheden vanwege het Corona-virus haar zwemdiploma A behaald waarbij alleen mijn man aanwezig mocht zijn vanwege de richtlijnen van het RIVM. Dankzij de ervaren badjuffen kreeg Eva veel meer zelfvertrouwen in het water waardoor dus ook zij alvast 1 zwemdiploma heeft. Het belangrijkste vinden we dat ze elke week met plezier naar het zwembad gaan en dat zit zoals je merkt wel goed.

Zwemmen met ons gezin

Naast de zwemles gaan we door het jaar heen ook zo nu en dan met ons gezin zwemmen. Als we gaan zwemmen zijn de Sweakers van Ockyz het eerste wat we inpakken. Voor de mensen die niet weten waar ik het over heb, Sweakers zijn hele handige zwemsokken die verkrijgbaar zijn in allerlei vrolijke kleuren en prints. Met deze zwemsokken voorkom je ongelukken doordat de kinderen niet kunnen uitglijden dankzij het profiel onder de Sweakers. Doordat ze met de Sweakers een optimaal gevoel hebben in hun voeten en een betere balans dankzij de open tenen van de Sweakers zijn ze eigenlijk beter dan zwemschoenen. Dus door de aanschaf van deze zwemsokken voorkom je ongelukken waardoor je nog meer plezier hebt van een dagje bij het zwembad. Daarnaast zijn de Sweakers nog eens budgetvriendelijk omdat deze wel 4 maten mee gaan en zwemschoenen daarentegen maar 1 maat. Lucas en Eva dragen deze echt al jaren met veel plezier en vragen zelf om ze niet te vergeten wanneer we een dagje gaan zwemmen. Zij mogen ze steeds zelf uitkiezen op de website van Ockyz.com. Dit keer mochten we naast nieuwe Sweakers voor de kinderen nieuwe badkleding uitzoeken en we kozen voor een matchend setje. Iets wat we normaal niet doen maar nu te leuk was. Voor Eva kozen we voor Faye groen en voor Lucas voor Storm groen. Wat betreft de Sweakers koos Eva voor Turquoise Sport en Lucas ging voor Blue Sport.

Winactie

Dan zijn we nu aangekomen bij het deel van het artikel waarop de meesten van jullie waarschijnlijk gewacht hebben. Van Ockyz mogen we drie volgers blij maken met een voucher van 10 euro waarmee je voordelig kunt shoppen bij Ockyz. Wat mag je doen om deze hele handige prijs te winnen?

De winactie loopt van donderdag 26 maart tot en met woensdag 1 april 0.00 (nee dit is geen grapje), daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Mocht je niet winnen dan heeft Ockyz twee leuke superdeals voor je.

17 thoughts on “Nog altijd geen ongelukken dankzij Ockyz (winactie gesloten)

  1. Leuk!!! Wij zijn ook fan! Lucas en Esmee hebben ze ook. Maar we doen graag mee voor ons vriendinnetje Tess, waar we hopelijk dit jaar als alles door gaat nog mee op vakantie gaan.

    Geliked door 1 persoon

  2. Mijn dochtertje is erg enthousiast en denkt er vaak niet bij na dat het glad kan zijn bij het zwembad. De Sweakers komen bij haar daarom goed van pas, dus ik loot graag mee!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie