Een budgetproof ring die altijd past

Linda~ Het is alweer een hele tijd geleden dat ik samengewerkt heb met KoopjesAap. Dat was niet omdat ze geen leuke dingen hadden, integendeel maar omdat ik het erg druk had met een heleboel andere dingen. Zo had ik een aantal leuke samenwerkingen lopen, wilde ik thuis nog aan de slag met een aantal creatieve projecten en heeft mijn gezondheid een tijdje tegen gezeten. Dat is overigens niets nieuws maar zo nu en dan moet ik vanwege mijn enthousiasme een pas op de plaats doen. De laatste samenwerking die ik hiervoor had was voor een heerlijke sjaal die ik de afgelopen winter met veel liefde gedragen heb. Deze was zo lekker zacht en warm dat ook Lucas en Eva er dol op waren. Dit keer wilde ik eens een hele andere weg in slaan samen met KoopjesAap. Echter is het wel zo dat dit artikel heel anders is geworden dankzij de Corona-crisis. De voorraad van KoopjesAap wisselt per keer waardoor de ringen die ik dit keer mocht reviewen niet meer verkrijgbaar zijn. Niet getreurd, ze hebben nog andere leuke dingen in de webshop.

Een ring die altijd past

Door de jaren heen heb ik best een collectie sieraden opgebouwd. Een in de zoveel tijd ruim ik mijn sieraden op en degene die ik echt niet meer draag geef ik aan anderen die er nog wel helemaal gelukkig van worden. Het is immers zonde om dingen steeds maar te bewaren terwijl je er al heel lang niets meer mee doet. Oorbellen en kettingen kan ik altijd wel dragen maar ringen zijn in mijn geval een totaal ander verhaal. Inmiddels heb ik best wel een aantal prachtige ringen in mijn verzameling. Er is alleen een klein probleempje. Nou ja klein, eigenlijk is het best een groot probleem. Door mijn medicatie zijn mijn vingers dikker geworden waardoor ik een heleboel ringen niet meer pas. Normaal vind ik dat niet zo’n ramp maar het betreft inmiddels ook mijn verlovingsring en mijn trouwring. Zodoende durfde ik geen dure ringen meer te kopen want ze zitten te strak of in eerste instantie goed en vervolgens weer te los of te strak. Hierdoor heb ik een hele tijd helemaal geen ringen meer gekocht. Ik vond het tenslotte zonde van het geld. Maar een tijd terug zag ik een prachtige ring bij KoopjesAap die ik wel heel toepasselijk vond. Naast deze ring kreeg ik van KoopjesAap nog een set met 6 ringen waarvan 2 keer 3 verschillenden. Deze ringen zijn verschillend van ringmaat en dus is er altijd een ring die me op dat moment past. Een eerlijk is eerlijk, ik vind de ringen ook erg leuk om te zien en om te dragen.

(Ik kreeg de ringen zonder de doosjes maar dit was mooier voor de foto)

Vrouwen ring zilver met pijlen

Bij KoopjesAap zag ik namelijk een open ring en dat past natuurlijk altijd. Deze open ring zou ideaal zijn in verband met mijn medicatie aangezien een open ring niet te strak kan zitten. Zodra deze binnen kwam zat deze dan ook als gegoten. De pijl vond ik eigenlijk zelfs wel heel bijzonder omdat het ook staat voor het feit dat ik vanwege mijn gezondheid sterk moet zijn. De afgelopen jaren is er veel op mijn pad gekomen en dat heb ik uiteindelijk allemaal overleefd. Zelfs de Corona-crisis is me tot nu toe gelukkig nog goed afgegaan omdat ik mijn kring klein heb gehouden. De kleine kristalletjes in de ring maken deze extra vrouwelijk en zelfs een beetje feestelijk. Hierdoor past deze bij elke outfit en zorgt er voor dat ik de ring altijd kan dragen. Dankzij het bedrag van 6,79 was deze damesring met pijlen erg budgetproof en kon je voor een leuk bedrag klaar zijn om er straks weer op uit te gaan. Naast deze ring heeft KoopjesAap nog meer leuke en budgetvriendelijke producten. Wat trouwens ook leuk is om te weten is dat de nieuwe Trolls film rond oktober in de bioscopen zal komen maar dat je bij KoopjesAap nu al leuke Trolls figuren kunt bestellen. Daarnaast hebben ze allerlei handige items voor je auto en fiets.

Of je bent slim en gebruikt de kortingscode waarmee je 15% korting krijgt bij KoopjesAap. De code die je daarvoor kunt gebruiken is Lifestyle15 en deze is geldig op alle producten van KoopjesAap.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

koopjesAap_53089ee1-161f-4602-bf4e-1399a11421f5_400x

2 thoughts on “Een budgetproof ring die altijd past

Plaats een reactie