Fruitfunk: lekker verantwoord snoepen

Linda~ Snoepen en snacken, Lucas en Eva vinden een snoepje op z’n tijd wel lekker maar echt overdreven snoepkonten zijn het niet. In het verleden hebben ze al regelmatig na een kinderfeestje snoepzakjes mee naar huis gebracht en het gebeurde meer dan eens dat ze er maar enkele snoepjes uit gegeten hebben. De rest van het snoepgoed nam mijn man dan mee naar zijn werk om in de snoeppot te doen. Om het zo maar weg te gooien vinden we nu eenmaal zonde. En dat is ook niet nodig vind ik om goede producten weg te gooien. Ik vind het niet zo erg dat het niet zo’n grote snoepkonten zijn hoor. Het is niet zo dat ik tegen snoep ben want die hebben we zelf vroeger natuurlijk ook gehad. En het is niet erg om een beetje op de voeding te letten maar soms lijkt het er op of we aan het doorslaan zijn. Zoals ik al zei is met een snoepje op z’n tijd helemaal niets mis. Wat ik niet aan mijn kinderen geef is iets met blauwe kleurstof maar dat is iets persoonlijks. Verder probeer ik er een beetje op te letten wat ik de kinderen voor snoep of snacks geef maar ook daar ben ik zelf af en toe wat losser in. Ik ben van mening dat niet alles slecht is wanneer je het met mate gebruikt. Dus ook hier in huis wordt er met vlagen gewoon gesnoept. En wat is er dan prettiger dan verantwoord snoep of snacks? Ik laat je in dit artikel kennis maken met Fruitfunk.

Fruitfunk

Laatst maakte ik kennis met een voor mij nieuw product, namelijk Fruitfunk. Bij Fruitfunk kun je terecht voor verantwoorde snacks in allerlei soorten en maten. De producten van Fruitfunk zijn voor meer dan 98% gemaakt uit fruit waardoor de vitamines, mineralen en vezels behouden blijven. Uiteraard zorgt het er ook voor dat de snacks een heerlijke echte fruitsmaak heeft. Alleen bij de crispy apple flakes wordt er wat gepofte rijst toegevoegd om het geheel een knapperige smaak te geven. Dit alles zorgt ervoor dat de snacks ook prima passen in een vegan levensstijl.Daarnaast zijn de snacks 100% halal en zijn ze vrij van gluten. Verder vind je in de snacks ook geen toegevoegde suikers en dat mis je zeker niet aan de snacks. Wanneer je een kijkje neemt in de webshop van Fruitfunk valt je meteen op dat alle snacks er ontzettend vrolijk uit zien. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets dat past bij de kleine lekkerbekken. Je hebt speciale fruitsnacks, maar ook snacks in een thema zoals Shimmer & Shine, Unicorns en Paw Patrol. Het leuke van Fruitfunk vind ik dat ze snacks hebben voor het hele gezin want ze hebben namelijk ook allerlei lekkers voor volwassenen. Tot slot vind ik de snacks van Fruitfunk niet alleen handig voor thuis maar ook als we straks weer langzaam en verantwoord de deur uit kunnen.

Onze mening: mixed multibags

Lucas en Eva mochten de 2 verschillende soorten Mixed Multibags uitproberen. Deze zijn verkrijgbaar in de smaken Banaan/Perzik en Aardbei/Appel. Elke multibag bevat 10 handige uitdeelzakjes waardoor het ideaal is om… te delen 😉 Denk eens aan een vrolijke picknick in je eigen tuin, in de bossen of straks weer naar school. Tevens kun je ze ook makkelijk meenemen wanneer de vakanties weer door mogen gaan en tijdens een dagje uit. Zodra het pakketje binnen kwam heb ik onze tweeling aan het werk gezet om te testen en er kwam al gauw uit dat ze beiden een voorkeur hadden. Lucas was dol op de smaak Banaan/Perzik terwijl Eva de smaak Aardbei/Appel toch echt lekkerder vond. Ikzelf vond de Aaardbei/Appel ook het lekkerst maar het waren dan ook niet mijn snacks.

De producten van Fruitfunk zijn onder andere te koop bij Plus en Jumbo. Tot slot mag ik jullie van Fruitfunk een kortingscode aanbieden waarmee je de snacks zelf met 10% korting kunt bestellen in de webshop van Fruitfunk. De code die je daar voor kunt gebruiken is lifestylemommys.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

One thought on “Fruitfunk: lekker verantwoord snoepen

  1. Pingback: Fruitfunk: Het lekkere tussendoortje zonder fratsen | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s