Al 90 jaar puzzelplezier dankzij Denksport (winactie gesloten)

Linda~ Jazeker, je leest het goed! Denksport bestaat alweer 90 jaar en wie had dat gedacht? Sterker nog waar is de tijd gebleven? Ik kon me nog goed herinneren dat onze oma graag puzzelde in de boekjes van Denksport. En altijd liet ze een aantal puzzels open omdat ze wist dat mijn zus en ik die erg leuk vonden om te doen. Er waren ook puzzels die oma met gemak oploste die ik in nog geen jaren op zou kunnen lossen. Dat dacht ik toen tenminste nog maar superoma kreeg deze wel opgelost. Het is grappig dat ik vroeger het rare idee had dat puzzelen alleen voor oudere mensen was. Als ik daar nu op terug kijk vraag ik me af hoe ik daar überhaupt op kwam want oma was natuurlijk lang niet de enige die puzzelde. Door de jaren heen bleef ik het leuk vinden om te puzzelen. Inmiddels is onze oma 94 en puzzelt ze niet meer. Ze zit niet stil hoor want in het verzorgingshuis waar ze woont doen ze echt heel veel leuke dingen met de bewoners, zelfs nu nog in deze vreemde tijd. Wat dat betreft hebben we dan ook niet te klagen over de zorg voor oma. Het zijn stuk voor stuk toppers die voor de bewoners klaar staan.

Denksport Junior

Het is leuk dat Denksport niet meer alleen op volwassenen gericht is, integendeel zelfs. Jullie hebben de afgelopen paar jaar kunnen zien dat Denksport juist heel goed scoort met de verschillende puzzelboekjes van Denksport Junior. Vooral de boekjes in samenwerking met Squla doen het hier thuis heel erg goed. Lucas en Eva vinden de verschillende puzzels leuk om te doen en ondertussen leren ze er nog wat van ook. Wat wil je nog meer? Deze leuke puzzelboeken voor kinderen zijn niet alleen leuk voor de vakantie maar zeker ook door het jaar heen. Dankzij hun prijs zijn ze geschikt als cadeau of voor tussendoor. Het assortiment is inmiddels zo groot dat er voor elk kind wel iets bij zit.

Denksport Magazine

Vanwege het 90-jarige bestaan van Denksport komen ze met een helemaal nieuw puzzeltijdschrift genaamd Denksport Magazine. Dit magazine bestaat uit 128 pagina’s en is daarmee heerlijk om de zomer door te komen. Wat me opvalt wanneer ik het magazine bekijk is de cover, deze ziet er erg uitnodigend uit om lekker aan de slag te gaan. Maar wat pas echt heel gaaf is dat is het allereerste kruiswoordraadsel die uit 1930 komt. Deze zit als XXL-poster in het midden van het magazine. Naast deze poster bevinden zich in het magazine nog meer oude puzzeldiagrammen die sommige mensen al hebben kunnen zien uit eerdere exemplaren van Denksport. Bij het samenstellen van dit geweldige magazine hebben ze aan iedereen gedacht want er zitten allerlei soorten puzzels in. Van de klassiekers zoals woordzoekers en Zweedse puzzels tot zoekplaatjes en binaire puzzels. Voor de kinderen zitten er ook zeker een aantal leuke puzzels in. Maar dat was nog niet alles want er zitten een aantal quizen in, kleuren op nummer, codeplaatjes en beeldpuzzels. Dit is zeker wel het paradepaardje van Denksport want hiermee laten ze zien wat ze waard zijn. Verschillende niveaus komen aan bod van lichte puzzeltjes die je aan het zwembad doet tot zware puzzels waar je echt even voor moet gaan zitten. Daarmee zit het magazine boordevol humor, uitdaging en verrassende elementen. Zoals je ziet is het teveel om op te noemen maar met dit magazine kom je zoals ik al zei zeker de zomer wel door. Het volgende Denksport magazine ligt 3 november in de winkel. Dit exemplaar kun je in de winkel kopen of via de website van Denksport.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Van Denksport mogen we een exemplaar verloten aan een van onze volgers. Wat MAG je doen om kans te maken op dit leuke pakket?

De winactie loopt van vrijdag 3 juli tot en met donderdag 9 juli 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

45 thoughts on “Al 90 jaar puzzelplezier dankzij Denksport (winactie gesloten)

  1. Wat ontzettend leuk een puzzelboek voor het hele gezin, wij vinden dat leuk en puzzelen dan ook graag. De 1 doet liever de doorstrepers en sudoko weer een ander heeft weer andere wensen. En ik vul hetgeen op wat er niet is gedaan. ik doe heel graag mee. Fijn weekend gewenst x Jen

    Geliked door 1 persoon

  2. Bestaat Denksport al 90 jaar! echt lang.
    Voor de kinderen koop ik nog een leuk zomerboek voor de vakantie maar deze is natuurlijk leuk voor mezelf. Dus ik doe graag mee.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik doe heel graag mee. Nu mijn vader niet meer zijn vrijwilligers werk en klusjes kan doen ivm de Covid is hij weer vaker aan het puzzelen geslagen. Zeker als we regendagen hebben moet hij zich binnen zien te vermaken, ik doe graag mee om hem te verrassen met dit exemplaar

    Geliked door 1 persoon

  4. Dat ziet er leuk uit! Ik puzzel eigenlijk alleen in de vakantie, en dat hebben we nu! Heerlijk ontspannen met een puzzel, ook leuk om samen met mijn zoontje te doen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Pingback: Een nieuw, pittig boek van Denksport | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie