Een liefdevol briefje in de broodtrommel

Linda~ Wat een bijzondere periode is het de afgelopen maanden geweest he? Ondanks dat het een tijd veel beter leek te gaan werd het rond en na de zomervakantie toch weer minder. Ik merkte dat het niet alleen vat op mij had maar ook op de kinderen want de hele maatschappij is zo veranderd. Waar je eerst spontaan overal kon gaan spelen en afspreken met vriendjes en vriendinnetjes moest alles nu gevraagd worden en vaak resulteerde dat in een “nee dat kan nu helaas niet”. Het is soms ook allemaal niet niks om in deze tijd op te groeien, vooral niet als je heel gevoelig bent. Lucas en Eva zijn gelukkig niet gevoelig maar ik ken wel een aantal kinderen die heel slecht om kunnen gaan met deze tijd. En dat snap ik ook helemaal. Gelukkig had ik zo nu en dan met wat mensen afgesproken om op gepaste afstand de kinderen te laten spelen in een speeltuintje. En dan bedoel ik dat de ouders op gepaste afstand van elkaar zaten. Soms bracht een van de moeders dan een dienblad met koffie mee en weet je.. ik waardeerde het zo erg. Ik genoot er zelfs van om op dat moment daar te zitten met die andere moeder in het zonnetje met niets meer dan een kop koffie en spelende kinderen voor me. Gek he dat er eerst iets moet gebeuren voor je waardeert watje hebt of om in te zien dat het allemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om te genieten. In ons geval waarderen wij alle kleine dingen al vanwege mijn gezondheid maar dat is weer iets anders.

Naar school

Ook op school is het de maanden voor de zomervakantie zo bijzonder geweest zeg maar gerust. Ik merkte dat ik nu iets leuks wilde doen voor Lucas en Eva om toch een extra oppepper te geven als ze naar school gingen. Ze kunnen allebei inmiddels heel erg goed lezen en dat maakt het juist zo leuk. Bij MamaKaart.nl hebben ze namelijk allerlei leuke dingen voor mijn missie. Het eerste dat ik zag en waar ik meteen mee aan de slag wilde gaan was het Broodtrommelbriefjes notitieblok. Dit leuke notitieblok bevat 100 briefjes op A6 formaat waarmee je een leuk berichtje achter kunt laten in de broodtrommel van je kind. Bovenaan staat al een leuke tekst: Dagelijkse portie liefde. En dat is waar je het allemaal voor doet. Op het briefje kun je van alles schrijven. Zo kun je je kind bijvoorbeeld succes wensen voor die ene toets of je kunt benoemen waar je trots op bent. Wist je dat het trouwens altijd goed is om wat meer gebruik te maken van affirmaties naar je kind? Daar krijgt het sowieso al meer zelfvertrouwen van en hoe leuk is het om complimentjes te krijgen? Dat maakt je hele dag toch weer goed? Het is misschien iets kleins wat voor je kind zo ontzettend leuk kan zijn. Mocht je het zonde vinden en je sommige briefjes graag vaker zou willen gebruiken kun je er voor kiezen om de briefjes met speciale teksten te lamineren. Aan de andere kant is dit notitieblok vanwege het bedrag van 5,95 lekker budgetvriendelijk.

Om te zien wat voor leuke dingen MamaKaart.nl nog meer heeft verwijs ik je graag door naar de website van MamaKaart.nl. Naast dit Broodtrommelbriefjes notitieblok heeft MamaKaart.nl ook nog een heel leuk Vriendenboek waar je kind alle vriendjes en vriendinnetjes in kan laten schrijven. Dat is extra leuk om door te bladeren op de momenten dat je kind de vriendjes en vriendinnetjes mist of om later gewoon nog eens door te bladeren.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

2 thoughts on “Een liefdevol briefje in de broodtrommel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s