Magische armbanden om zelf te maken (winactie gesloten)

Linda~ Hier in huis zijn ze dol op knutselen in de brede zin van het woord. Gelukkig hebben ze fantasie genoeg waardoor ze altijd wel iets weten te verzinnen om te maken. Daarnaast hebben ze een moeder die te vergelijken is met Action want aan materialen geen gebrek hier thuis. Papa vindt het vaak wel iets minder leuk want als wij aan het knutselen zijn staat het huis regelmatig op z’n kop. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg want dat stimuleert kinderen alleen maar in hun ontwikkeling. Ik las namelijk dat het juist goed is om kinderen met verschillende materialen te laten werken. Jongens hebben echter wat meer tijd nodig om te bedenken wat ze willen maken en zij hebben vooral ook meer ruimte nodig vanwege hun motoriek. Gelukkig zijn we gezegend met een hele fijne samenwerking met bedrijven zoals Totum. Zij verwennen ons vaak met de leukste pakketten om creatief bezig te zijn en die testen wij dan graag voor jullie uit. De pakketten van Totum zijn niet alleen leuk voor in een vakantie, een regenachtige dag of als (verjaardags)cadeau. Nee, ze zijn ook zeker een aanrader voor de decembermaand.

Disney Princess Magical Bracelets

Eva vindt het geweldig om sieraden te maken en die mening kan nichtje Tess van 4 jaar helemaal delen. Ook zij vermaakt zich prima met een middagje sieraden maken. En wat is er dan leuker om samen aan de slag te gaan met je grote nicht? Dat is een ideale activiteit voor een regenachtige dag. En dus gingen we aan de slag met deze leuke set om magische armbanden te maken van Disney Princess. Deze set beval alles wat je nodig hebt om 2 armbanden te maken en dus maakten beide dames er eentje. In de set vind je 22 zogeheten koppelkralen. Hiermee maak je de mooiste combinaties door 2 kleuren met elkaar te combineren. Je hoeft alleen maar 2 kralen in elkaar te klikken waardoor je een grotere kraal krijgt. Daarnaast vind je er nog 2 verschillende elastieken en kralen in de vorm van hartjes. Om het geheel af te maken zitten er nog stickers bij van de verschillende Disney prinsessen om je armbanden extra mooi te maken. Eva en Tess vonden het geweldig om zo samen aan de slag te gaan en zijn dan ook erg tevreden over hun armbanden.

Winactie

Namens Totum mag ik 1 van onze volgers blij maken met een Disney Princess Magical Bracelets set. Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van donderdag 22 oktober tot en met woensdag 28 oktober 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

37 thoughts on “Magische armbanden om zelf te maken (winactie gesloten)

Plaats een reactie