Zo wordt tandenpoetsen weer een feestje! (winactie gesloten)

Linda~ Een keer in de zoveel tijd schrijf ik een blogartikel waarvan ik vantevoren al weet dat ik eigenlijk veel te veel wil vertellen en te weinig ruimte heb. Als ik grote lappen tekst ga schrijven zal bijna niemand het tot het einde lezen dus ik ga proberen om het niet te langdradig te maken. Soms kom ik producten tegen waarvan ik zeker weet dat het een schot in de roos is en waar ik zelf dan ook helemaal enthousiast van wordt. Vandaag hebben we dus weer zoiets leuks om aan jullie te laten zien. Velen van jullie weten dat we ons nu al enkele jaren meer bezig houden op het gebied van duurzaamheid. Wijzelf maar ook onze tweeling is dol op de zee en alle dieren die daarin leven. Toegegeven, de kwal ziet er mooi uit maar dat is dan niet ons beste vriendje maar daar kan hij ook niets aan doen zullen we maar zeggen. Naast duurzaamheid pakken we ook graag probleempjes aan waar wij als ouders tegenaan lopen. Dit keer hebben we iets gevonden dat perfect combineert. Vandaag laten we jullie namelijk kennis maken met Fairytabs. Fairytabs zorgen voor een feestje in de badkamer maar zorgt er tegelijk voor dat we samen die plastic soep in de oceanen eens flink kunnen verminderen. En dat zorgt er voor dat niet alleen onze kinderen maar ook generaties daarna kunnen genieten van water.

Tandenpoetsen, het drama

Als ik vraag of mensen problemen ervaren wanneer hun kinderen gaan tandenpoetsen hoor je al gauw de meest bekende problemen: de tandpasta is te pittig, het duurt te lang want 2 minuten, jeeeeetje, dat duurt zooooo ontzettend lang! 2 minuten filmpjes kijken is overigens geen probleem want dan hoor je niemand. Kinderen zijn nu eenmaal een ster in het verzinnen van excuses dat moet je ze nageven. De smaak van de tandpasta daar kan ik me overigens wel in vinden. Hoewel ik pepermuntsmaak zelf wel lekker fris vind kan ik me voorstellen dat kinderen er weinig aan vinden. En dan hebben we nog eens de “volwassen” problemen op het gebied van tandenpoetsen. Welke tandpasta is goed voor het gebit van je kind, welke tandpasta vinden ze lekker? En dan hebben we het nog niet eens over de vraag waar de minste schadelijke stoffen in zitten. Op een bepaald punt zie je door de bomen het bos niet meer en dat snap ik volledig. Als werkende ouder heb je niet altijd zin om tijd om alles nog eens uit te zoeken en daar heb je ons dan weer voor.

Fairytabs

Peter vond dat dat ook anders moest kunnen, al die drama rondom het tandenpoetsen. Zoals hij zegt is het zonde om een leuke dag negatief te starten of eindigen door middel van dit getrubbel. Als vader van 3 kinderen ging hij aan de slag en ontwikkelde het perfecte feestpakket voor in de badkamer dat ook nog eens duurzaam is. Wij kregen een compleet pakket voor de tweeling om het zelf te ervaren. In ons pakket zat voor beiden een nieuwe tandenborstel gemaakt van bamboe met daarop niemand minder dan Otis de krab. Deze tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zat voor allebei een ontzettend handige beker in die gemaakt was van 100% siliconen, met vrolijke stickers die eveneens duurzaam zijn. Deze beker kan niet alleen tin de vaatwasser, maar ook tegen een stootje. Dus voor kinderen die nogal eens met spullen gooien is deze beker zeker een aanrader. Uiteraard zat er een pot Fairytabs in zodat we een tijdje vooruit konden om het uit te proberen. Ale producten die we ontvangen hebben zijn van top tot teen duurzaam, zoals ik al zei tot de stickers aan toe dus dat zijn lekker veel pluspunten. Tot slot zaten er nog een aantal vrolijke stickers en kaartjes in. Het was tijd om aan de slag te gaan met het testen van dit pakket.

Onze ervaring

Het pakket was al een feestje om het open te maken en voor het eerst vroegen Lucas en Eva wanneer ze alsjeblieft naar bed mochten zodat ze het allemaal uit konden testen. Natuurlijk hebben we het speciale Tandenpoets Lied (Rond in De Mond) regelmatig geluisterd om het extra feestelijk te maken. Lucas en Eva begonnen meteen fanatiek op de tabletjes te kauwen en vonden de smaak erg lekker. Lucas is helemaal niet van de pepermuntsmaken dus de smaak van deze tabletjes vond hij zacht van smaak en niet zo pittig zei hij. Het viel me op dat de tabletjes lekker veel schuimden waardoor je goed kon poetsen dus dat is weer een pluspunt. Hoewel de kinderen al een paar jaar poetsen met een elektrische tandenborstel vinden ze het geweldig om te poetsen met deze bamboe tandenborstel. Het poetst niet te hard en niet te zacht dus wederom een pluspunt voor Fairytabs. Wil je niet na hoeven te denken of je steeds voldoende tandenborstels en tandpasta in huis hebt dan heb je de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Er zijn verschillende abonnementen zodat er altijd eentje is die bij je past. Hoe langer het abonnement loopt des te groter de korting is die je krijgt. En wil je het eerst even uitproberen dan kan dat natuurlijk ook. Het grote voordeel is dat je ook alles los kunt bestellen zodat je precies kunt bestellen wat jij nodig hebt. Wat ik persoonlijk als moeder prachtig vond om te zien was de persoonlijke boodschap van een vader voor zijn kinderen aan de onderkant zoals je op de foto kunt zien. Door de dagen heen heb ik goed in de gaten gehouden hoe Lucas en Eva het vonden. Ik moet zeggen dat ze elke dag zelf om de tabletjes vroegen en dat ik geen enkele keer heb moeten zeuren of ze alsjeblieft kwamen om hun tanden te poetsen. Het grappige was dat iedereen die binnen kwam meteen naar de tandenborstels en tabletjes werd gestuurd om te laten zien. Het was alsof we hier ons eigen promotieteam binnen hadden staan en dat was best leuk. Dat wil alleen maar zeggen dat ze het heel fijn vinden om mee te poetsen en dat de smaak erg lekker is. Ik kan dus oprecht zeggen dat Lucas en Eva er blij mee zijn.

Voor meer informatie over Fairytabs en de producten zelf verwijs ik je graag door naar de website van Fairytabs.

Winactie

Namens Fairytabs mag ik 3 van onze volgers blij maken met een pakket voor 1 kind. Wat moet je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van dinsdag 16 februari tot en met maandag 22 februari 0.00, daarna proberen we de winnaars zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaars hebben 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

(Let op: Mijn startpakket op de foto bevat 2 tandenborstels en bekers in plaats van 1, je kunt de bekers en tandenborstels apart bijbestellen)

38 thoughts on “Zo wordt tandenpoetsen weer een feestje! (winactie gesloten)

Plaats een reactie