Familievoorstelling: De drie biggetjes en het wolfspak (winactie gesloten)

Linda~ De vakantie staat voor de deur en hoewel de cijfers helaas weer aan het oplopen zijn mogen we nog van alles doen. Als je je een beetje aan de regels houdt en je gezond verstand gebruikt zijn er best nog veel leuke dingen die je wel kunt doen. Zo zijn wij het afgelopen jaar toch best veel naar buiten geweest. We wonen om de hoek van de bossen en op loopafstand zijn er voldoende speeltuintjes om jezelf uit te leven. Het is voor elk kind belangrijk om herinneringen te maken. En hoewel dat het afgelopen jaar heel miniem was op het gebied van uitstapjes begint het gelukkig weer te leven onder de mensen. Ik kan me nog goed herinneren van vroeger dat we soms hele bijzondere cadeaus kregen voor onze verjaardag en dat doen sommige mensen bij onze tweeling ook. Zij krijgen dan uitstapjes als cadeau waardoor ze weer een aantal prachtige herinneringen hebben om later nog van te genieten. Toen Lucas en Eva kleiner waren nam ik ze regelmatig mee naar theatervoorstellingen en gratis voorstellingen bij de bibliotheek. Zelf hield ik daar vroeger heel erg van en ook de kinderen vinden het helemaal geweldig. Je ziet dat ze zich helemaal in kunnen leven in de shows. Dat vind ik altijd zo leuk om te zien dat ik dit zeker als tip mee wil geven voor deze zomer. Er beginnen namelijk weer allerlei voorstellingen te komen dus we geven je de komende tijd graag tips voor de leukste familievoorstellingen en vandaag geef ik jullie de eerste tip met later in het artikel een winactie.

De drie biggetjes en het wolfspak

Bijna iedereen kent wel het bekende sprookje van de drie biggetjes en de grote boze wolf. Onze moeder heeft het vroeger veel voorgelezen en ook ik heb het aan de tweeling voorgelezen. Het is een van de sprookjes dat elk kind wel kan waarderen. Het zal dus geen verrassing zijn dat een theatervoorstelling van dit sprookje een schot in de roos moet zijn. In de maanden juli en augustus presenteert De Toneelmakerij de familievoorstelling van deze zomer: De drie biggetjes en het wolfspak. Deze vrolijke voorstelling vindt plaats in het Amsterdamse Bostheater waar ze in 4 weken tijd 40 voorstellingen zullen spelen. Regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht werkten al eerder succesvol samen wat resulteerde in verschillende prijzen voor Bromance, zowel in Nederland als in het buitenland. De rollen van de 3 biggetjes worden gespeeld door Wart Kamps, Yamill Jones en Jip Smit. En tot slot regisseert Timothy de Gilde de tekst van Joachim Robbrecht. Naast deze geweldige mensen is er uiteraard nog een heel team wat er samen voor gaat zorgen dat de voorstellingen een groot succes gaan worden. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en er wordt dan ook geadviseerd om kinderen jonger dan 4 jaar niet mee te nemen. De voorstellingen staan bol van muziek, dans en de prachtigste kostuums om het plaatje compleet te maken. De 3 biggetjes proberen er alles aan te doen om uit de klauwen van de grote boze wolf te blijven. Zal dat de biggetjes lukken? Je gaat het zien in deze vrolijke familievoorstelling die zeker de moeite waard is om herinneringen te maken in deze bijzondere tijd. De voorstelling speelt van 7 tot en met 24 juli en van 10 tot en met 21 augustus. De voorstellingen duren ongeveer 50 minuten zodat het voor kinderen niet te kort en ook niet te lang duurt. Voor meer informatie over de voorstelling en voor tickets verwijs ik je graag door naar de website van het Amsterdamse Bostheater.

Wat heel belangrijk is om in deze tijd te vermelden is het feit dat veiligheid voorop staat. Er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter regel en je bent in de buitenlucht. Op deze manier kun je veilig genieten van een familievoorstelling. En om het leuk te houden hoeft er voor de toegang van deze voorstellingen niet getest te worden, dat is misschien wel zo prettig voor velen van ons en vooral voor de kinderen natuurlijk.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel wat velen van jullie het leukst zullen vinden. Namens De Toneelmakerij mogen we een van onze volgers blij maken met 2 kaartjes voor een van de voorstellingen, lief is dat he? Wat moet je doen om kans te maken op deze kaartjes?

De winactie loopt van vrijdag 9 juli tot en met donderdag 15 juli 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 

15 thoughts on “Familievoorstelling: De drie biggetjes en het wolfspak (winactie gesloten)

  1. Wat een ontzettend leuk uitje, zo midden in de natuur! Het sprookje van De Drie Biggetjes hebben wij eindeloos voorgelezen en is nog steeds een van de favoriete boekjes dat regelmatig uit de kast wordt gepakt door mijn zoon!

    Geliked door 1 persoon

  2. Zó leuk dit! Zo’n voorstelling is weer eens helemaal iets anders dan een film in de bioscoop en een mooie manier om de kinderen op deze manier al iets mee te kunnen geven over toneel en theater! Heerlijk in de ‘open air’, dus laat het zomerse weer maar komen! ☀️

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat zou het te gek zijn om met mijn kleine sprookjesfan naar deze voorstelling te mogen gaan! Heerlijk genieten in het bos van zo’n leuke voorstelling zal een heel nieuwe ervaring voor ons zijn!

    Geliked door 1 persoon

  4. Bij het voorbij zien komen van dit stuk, kon ik niet anders dan meteen aan mijn buurmeisjes denken! Zij spelen regelmatig het sprookje na, waarbij hun grote broer de grote boze wolf is 😉 Leuk om hen hiermee te mogen verrassen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie