Een lekker zacht diy unicorn knuffelkussen (winactie gesloten)

Linda~ We hebben inmiddels al heel wat leuke pakketten van Totum mogen laten zien in allerlei soorten thema’s waarbij het ene pakket nog mooier is dan het andere. Zoals ik al vaker zeg zijn we hier thuis ontzettend blij met deze verwennerij want niet alleen zijn de kinderen gezellig bezig maar hebben ze er vaak ook lang lol van. Daarnaast krijg ik regelmatig complimenten van andere ouders dat ze zo’n leuke tips voorbij zien komen met betrekking tot cadeaus of kinderfeestjes. En dat is precies waar we het allemaal voor doen. Dat Totum cadeaus heeft in allerlei prijscategorieën en thema’s vind ik een groot pluspunt want zo is het betaalbaar voor iedereen en krijgt iedereen de kans om een leuk cadeau te scoren. Dit keer laten we een wel heel bijzonder pakket zien waar ik toch wel even hulp bij nodig had maar wat niet minder leuk is. Eva is er namelijk helemaal weg van en verschillende kindjes zijn een beetje jaloers op het gave pakket.

Totum Unicorn Cuddle Pillow

Dankzij dit pakket kun je aan de slag om zelf je eigen superzachte eenhoorn knuffelkussen te maken. Op de doos staat 7+ maar daar hebben kinderen toch wel wat hulp bij nodig. Dat vind ik nooit een reden om een product af te schrijven want het is namelijk net zo gezellig om even hulp te vragen aan een oudere broer of zus, je ouders of wie weet wil opa of oma wel een handje helpen. Het maakt het pakket in elk geval niet minder leuk want Eva is er helemaal verzot op. In ons geval hielp oma Eva mee dus dat was een gezellige boel hier thuis. Het kostte even wat tijd maar dan heb je ook wel een prachtig kussen. Het pakket bevat een voorgevormd kussen waar je mee aan de slag gaat. Verder vind je witte wol en wol in regenboogkleuren om het extra vrolijk te maken. Vervolgens ga je met de bijgeleverde haak aan de slag om er een mooi eindresultaat van te maken. Niet alleen zit er een handleiding bij, ook kun je het YouTube filmje van de Unicorn Cuddle Pillow bekijken. Aan de hand van dit filmpje krijg je een beter beeld van wat de bedoeling is. Op zich ging het vrij makkelijk, ondanks dat het lang duurde, maar waar je wel even rekening mee moet houden is het volgende. Je komt op een bepaald moment op een punt waar de 2 “netjes” elkaar overlappen. Zorg er dan voor dat je de wol door beide netten haalt want dat is iets om te vergeten en dat zou jammer zijn. Nogmaals, het is een prachtig pakket waar je zeker mee zult gaan scoren en waar je lang plezier van zult hebben.

Winactie

Namens Totum mag ik 1 van onze volgers blij maken met een Unicorn Cuddle Pillow. Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van woensdag 3 november tot en met dinsdag 9 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

59 thoughts on “Een lekker zacht diy unicorn knuffelkussen (winactie gesloten)

  1. Ik doe mee voor mijn nichtje. Tijdens de Kerstvakantie komt ze twee dagen bij me logeren en met zo’n leuk DIY unicorn knuffelkussen kunnen we wel een paar uurtjes gezellig samen zoet zijn!

    Geliked door 1 persoon

  2. Erg leuk, mijn dochter wil graag zoiets maken en dit zal ze wellicht zelfs alleen kunnen met haar 9 jaar. Totum heeft vaak van die leuke knutseldingen. We liken de pagina dan ook al een hele tijd.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie