Video van Sint: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp (winactie gesloten)

Linda~ Het is alweer bijna half november en dat betekent dat over 2 dagen sinterklaas eindelijk weer aankomt in Nederland. Wat was het toch altijd een magische tijd voor ons met de kinderen. Vooral omdat de tweeling op 5 december jarig is vinden we het een hele bijzondere periode. Dit jaar is het voor ons net een beetje anders want sinds enkele maanden zijn Lucas en Eva er achter dat het verhaal van Sinterklaas net even wat anders in elkaar zit. Ze stelden mij DE vraag waarop ik netjes antwoord gaf en ze vonden het eigenlijk wel prima. Het klonk allemaal heel logisch vonden ze want nu ze er over nadachten kon het eigenlijk ook allemaal niet. Toch vonden ze het altijd ontzettend leuk en nu ze bepaalde dingen wisten zagen ze de humor er juist extra van in. Vooral die keer dat Piet had geschreven dat de kinderen mooi gezongen hadden maar dat mama toch wat meer mocht oefenen. Ze lagen helemaal dubbel van het lachen. En die rotzooi dan steeds, ze zeiden dat ik dat dus allemaal zelf op had moeten ruimen. Ik vertelde dat dat wel zo was maar dat het allemaal de moeite waard was geweest als ik hun gezichten zag. Toch is er bij ons de magie nog steeds niet vanaf want we hebben nog altijd nichtje Tess en neefje Sem. Dus wat dat betreft hebben we nog een aantal bijzondere jaren voor de boeg. En dan daarbij, ik ben 36 en vind het nog steeds geweldig die periode rondom Sinterklaas. Al een aantal jaren op een rij worden we verwend met een persoonlijke Video van Sint die we helemaal zelf mogen samenstellen. Steeds weer wanneer we de gezichtjes van de kinderen zien weten we dat het weer een voltreffer was. Het voordeel vind ik dat de video ondanks dat het basisprincipe hetzelfde blijft toch elk jaar totaal nieuwe items bevat. Vorig jaar vonden de kinderen Piraat Berenstein helemaal geweldig en dat was ie ook. De kinderen zaten helemaal in het verhaal en ik moet zeggen dat zelfs de volwassenen het verhaal afgelopen jaar erg mooi vonden. Dit jaar is Video van Sint weer terug met opnieuw een heel bijzonder verhaal.

Video van Sint

Zoals ik al zei blijft de basis van Video van Sint een beetje hetzelfde. Het grote voordeel vind ik dat het keuzemenu gebruiksvriendelijk is en je de video in een mum van tijd helemaal naar eigen wens samengesteld hebt. Je hebt zoals altijd de keuze tussen dvd, download of compleet waarbij je zowel de download als de dvd met vele extra’s hebt. De lengte van de dvd is ongeveer 14 minuten maar kan wat langer zijn naarmate je meer mensen aan de dvd toevoegt. Waar er eerst ruimte was voor 8 personen kun je nu tot 10 personen aan de video toevoegen. Om het extra persoonlijk te maken kun je keuze maken uit 6 onderwerpen waarvan er 2 optioneel zijn. En je kunt er voor kiezen of Sinterklaas de verstopplek van de cadeaus al verklapt of dat hij het lekker geheim houdt. Natuurlijk zijn er ook nieuwe dingen aan de Video toegevoegd want zo heb je inmiddels de keuze uit ruim 300 nieuwe onderwerpen waarvan ook de keuze voor volwassenen ruim is opgezet. Uniek dit jaar is dat je de onderwerpen vantevoren al kunt beluisteren voor je de bestelling plaatst en dat is misschien wel zo prettig. Waar je vorig jaar nog 1 foto kon uploaden voor in het grote boek van Sinterklaas kun je er dit jaar 2 per persoon uploaden. Voor de algemene foto’s die je toe kan voegen is er dit jaar ruimte voor 3 foto’s in plaats van 2. Daarbij valt te denken aan foto’s van huisdieren, een leuke vakantiefoto. De verstopplekken zijn uitgebreid met enkele grappige verstopplekken zoals bijvoorbeeld de koelkast. En tot slot kun je nog gezellig meezingen met het populaire lied “Hey, Hey Sinterklaas”. Ondertussen heb ik nog niet verteld wat het thema van dit jaar is. De video staat dit jaar helemaal in het thema van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. We zijn dus weer reuze benieuwd naar het leuke verhaal van dit jaar. Wel heb ik even een hele belangrijke tip. Hou er rekening mee dat je op tijd je bestelling gaat plaatsen aangezien er nogal wat vertraging is bij PostNL. Verzenden gaat dan wel binnen 24 uur via PostNL maar dat wil niet zeggen dat je het ook daadwerkelijk binnen 24 uur in huis hebt. Voor België geldt een verzending van 3 tot 4 werkdagen dus voorkom teleurstellingen en bestel het op tijd.

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar worden jullie vast vrolijk van. We mogen een van jullie blij maken met een persoonlijke video van Sinterklaas. En wat mag je doen om kans te maken op deze prijs?

De winactie loopt van donderdag 11 november tot en met woensdag 17 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

18 thoughts on “Video van Sint: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp (winactie gesloten)

  1. Jaaaaah dat zou super zijn 😁, hopelijk kunnen we dit jaar Sinterklaas vieren met mijn ouders, zusje, zwager, neefje en nichtje en ons eigen gezin. Dan is het toch super leuk om een video van de Sint te kunnen opzetten. We love it😍

    Geliked door 1 persoon

  2. Een video van Sint maakt pakjesavond wel heel speciaal! Leuk om die gezichtjes te zien van de kinderen als ze zichzelf in de video terugzien en als Sint tegen ze praat. Ik loot graag mee, wij vieren het samen met opa, oma en mijn zusje en haar kinderen. Dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat ze allemaal nog geloven. Leuk om de avond te starten met deze video!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie