Vrolijke berichtjes dankzij Rainbow pets

Linda~ Het is een tijdje geleden maar daar zijn we dan weer met vrolijke reviews van de nieuwste items van Totum. Dit leuke merk vierde onlangs hun 25e verjaardag en nog altijd zijn we hier in huis groot fan. Voor sommige dingen word je nooit te oud en zo denk ik er ook over met dit merk. Voor degene die er nog niet zo bekend mee zijn.. Ben je op zoek naar inspiratie voor een kinderfeestje of verjaardag? Scroll dan eens langs het assortiment en je komt gegarandeerd zeker thuis met het leukste cadeau. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het in verschillende thema’s. Voor elk kind, of volwassene, hebben ze wel een passend cadeau. Het maakt niet uit of je groot fan bent van strijkkralen, sieraden maken of dat je helemaal los kunt gaan op het gebied van diamond painting en schilderen, ze hebben het perfecte cadeau voor je. Wij worden altijd erg vrolijk wanneer we Totum post ontvangen en anderen met ons. Wij delen onze producten namelijk graag met familie en vrienden en dus merken meerdere mensen het als wij weer mogen testen. Dit keer hadden we veel gekregen waar de hele familie vrolijk van wordt.

Rainbow Pets Sticker Set

De kinderen vinden het fantastisch om briefjes naar hun vriendjes te schrijven. Vooral nu het weer steeds beter wordt en ze vaker buiten te vinden zijn vinden we regelmatig briefjes van vriendjes en klasgenootjes op de mat. Daarnaast krijg ik zelf met enige regelmaat ontzettend lieve briefjes van Lucas en Eva. Wat is er dan leuker om dit soort briefjes nog mooier te maken met bijzondere stickers? De Rainbow Pets Sticker Set van Totum bevat een kartonnen achtergrond en 3 stickervellen vol met vrolijk gekleurde stickers. Op de stickers zie je de meest schattige dieren afgebeeld dus het knuffelgehalte van deze set ligt volgens Eva erg hoog. De stickers zijn heel ideaal om bijvoorbeeld vriendenboekjes mee op te leuken. Of wat dacht je van een zelfgemaakte beterschapskaart? Daar wordt elke zieke toch vrolijk van? Vind je het zonde om ze weg te geven kun je ze op de kartonnen achtergrond plakken om zo je eigen verhaal te verzinnen en na te spelen.

Rainbow Pets Sticky Notes

Deze leukers hebben we al eerder laten zien in de review over de vrolijkste sticky notes van Rainbow Pets. De kinderen worden ook hier helemaal vrolijk van. In de set vind je 4 sets smalle sticky notes die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als bladaanwijzer, op je planbord of om een naam op te zetten. Vervolgens zitten er nog 3 sets middelgrote sticky notes in waar je al een klein berichtje op kunt schrijven. Deze zijn ideaal als broodtrommelbriefje om een kort motiverend berichtje op te schrijven. Tot slot zit er nog een set grote sticky notes in dat perfect is als boodschappenbriefje, takenlijst of als bucketlist. In elk geval zijn deze sticky notes niet alleen heel vrolijk maar vooral multifunctioneel dus. Ze zijn ontzettend leuk om te krijgen voor bijvoorbeeld een zwemdiploma of een goed rapport. Of wat dacht je aan het begin van een vakantie?

Om te zien welke leuke producten Totum nog meer in het assortiment heeft raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van TM Essentials BV.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

2 thoughts on “Vrolijke berichtjes dankzij Rainbow pets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s