Het leukste yatzee spel voor het hele gezin (winactie gesloten)

Linda~ We zijn al volop bezig met de voorbereidingen van de zomervakantie zoals we laatst al lieten weten. De lijstjes met leuke dingen wordt steeds langer. Steeds bedenken we weer nieuwe of andere uitstapjes die we nog willen maken. Uiteraard zijn we daarbij regelmatig op zoek naar deals zodat de uitstapjes leuk in prijs blijven. We blijven van mening dat de beste uitstapjes niet eens het duurst hoeven te zijn want je kunt namelijk heel erg vrolijk worden van een picknick in het park. Wanneer is de laatste keer geweest dat jij dat gedaan hebt? Nodig een paar vrienden of familie uit en neem allemaal iets mee om te eten en drinken. Ga gezellig naar een park en je zult je erover verbazen hoe gezellig het is. Spreek vantevoren af dat je allemaal je telefoons aan de kant legt, hooguit om foto’s te maken om later dit leuke moment te herinneren. Als je naar het park gaat zorg er dan voor dat je een bal mee neemt, tennis of badmintonrackets of zorg voor een leuk spelletje. En aan tips op het gebied van spellen hebben we geen gebrek. Vooral niet als het gaat om spellen die zeer geschikt zijn voor de vakantie. Bij Asmodee zijn we dan aan het juiste adres. Zij zijn onder meer bekend van het razend populaire spel Ticket to Ride waarvan we inmiddels al een aantal varianten hebben in de familie. Naast dit prachtige bordspel kennen velen Asmodee ook van het misschien net zo bekende spel Dobble waarvan wij ook al een aantal variaties hebben waaronder de Harry Potter editie. Wist je dat ze nu een nieuwe variant hebben, van de Minions, en dat deze momenteel extra voordelig in prijs is bij Bol.com? Dat maakt het extra leuk als cadeau!

Rollo – a Yatzee game

Het is heel grappig om te weten dat een van de eerste spelletjes die we inpakken voor de vakantie standaard Yatzee is. Het hele jaar door is het een beetje een vergeten spel terwijl het ontzettend leuk en leerzaam is. Nu Lucas en Eva ruim 8 jaar zijn kunnen ze dit spel natuurlijk makkelijk mee spelen. Neefje Sem en nichtje Tess vinden het ook interessant maar eigenlijk nog te klein om het goed mee te kunnen spelen. En dus hebben ze bij Asmodee een spel voor de kleinere spellengekken. Dit vrolijke spel is gebaseerd op het bekende Yatzee spel maar dan helemaal in het dierenthema inclusief vrolijke kleuren. Het doel van het spel is om uiteindelijk zo veel mogelijk pootafdrukken te verzamelen. De scores kun je noteren op het bijbehorende scoreblok. Daarnaast vind je in het spelpakket 5 dobbelstenen waar je mee aan de slag kunt. De ogen van de dobbelsteen zijn vervangen door 6 verschillende dieren. Zo kom je de eekhoorn, kikker, uil, vogel, vis en het konijn tegen. Elk dier is voorzien van een eigen mooie kleur en silhouet op de dobbelsteen en het scoreblad. Het spel werkt verder hetzelfde als Yatzee maar dan is het scoreblad natuurlijk veel leuker en aantrekkelijker voor kinderen. Een groot pluspunt van het spel vind ik dat je het scoreblad aan beide kanten kunt beschrijven dus op deze manier kun je optimaal gebruik maken van het papier en heb je minder last van papierverspilling.

Winactie

Namens Asmodee mag ik 1 van onze volgers blij maken met een Rollo – a Yatzee game. Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt tot en met dinsdag 12 juli 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Kun je niet wachten dan kun je dit leuke spel natuurlijk ook alvast bestellen bij o.a Bol.com.

Ben je inmiddels helemaal in de vakantiemodus en op zoek naar nog meer tips op het gebied van spellen voor de vakantie? Dan kunnen we je zeker Get Packing aanraden. Dit spel komt met enige regelmaat uit de kast op een druilerige dag en zorgt er voor dat we helemaal naar een zonnige vakantiebestemming dromen. Maar dan zul je eerst je koffer goed in moeten pakken anders ga je helemaal nergens naartoe. Ben je echter op zoek naar een spel dat veel minder ruimte in beslag neemt dan zou je zeker eens een kijkje moeten nemen bij de verhalendobbelstenen van Rory’s Story Cubes. Deze dobbelstenen passen in elke (hand)tas en zorgen voor heel veel plezier en fantasie. Dankzij de vele thema’s is er altijd een set die bij je past.

67 thoughts on “Het leukste yatzee spel voor het hele gezin (winactie gesloten)

  1. O wat intzettend leuk zeg!! Wij zijn gek op spelletjes en zo kunnen we het ket het hele gezin spelen!! Geweldig!! Ik loot graag mee!! Leuk voor de vakantie in frankrijk, maar zeker ook thuis!!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik doe graag mee voor mijn zoonrje, die vind spelletjes super leuk! Ik denk dat hij deze ook geweldig zal vinden ♡ hij is een echte dobelaar haha 😀

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat een leuke actie.
    Wij gaan over een paar weken met de auto naar Spanje en dit zou ook super zijn om in de auto te spelen (beetje tijd verdrijf). Ook zal dit voor onze dochter een super leuk en leerzaam spel zijn. Die gaat ma de vakantie naar groep 4 en vond rekenen nog we lastig. Dit kan haar weer een beetje op weg helpen 😊.

    Nou ben benieuwd 🍀🤞🏻

    Geliked door 1 persoon

  4. Doe graag mee voor mijn oppaskindjes. Die houden van een spelletje spelen en dit lijkt me een spel wat je met 4 jarigen kan spelen maar wat ook nog leuk is als ze 9 zijn

    Geliked door 1 persoon

  5. Die ziet er vrolijk uit, ik speel vaak yahtzee met de oudste en de jongste wil dan graag mee doen, maar is nog net iets te lastig voor hem. Met deze dieren moet het zeker lukken, zou hij geweldig vinden om te kunnen doen!

    Geliked door 1 persoon

  6. Wat een super leuk spel. Ik doe graag mee dan kunnen we in de vakantie en savonds voor dat ze naar bed gaan nog even een klein spelletje spelen samen. 😍😍

    Geliked door 1 persoon

  7. Dat is leuk voor mijn dochter, ik doe graag mee. Ze houdt van spelletjes maar kan nog niet altijd meedoen, met dit spel moet dat lukken. Ook leuk voor op school!

    Geliked door 1 persoon

  8. Pingback: Ticket to Ride San Francisco voor het hele gezin | Lifestyle Mommy's

  9. Pingback: Het leukste yatzee spel is terug: Rollo Circus | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie