Samenwerkingen

  • Namens Zoekzakjes mochten we begin maart 2018 aan een volger van ons blog een zoekzakje naar keuze weggeven door middel van een winactie.
  • Namens Hupje.com mochten we begin februari 2018 aan een volger van ons blog een setje leuke zwaai oorbellen weggeven door middel van een winactie.
  • Namens Lovies mochten we begin januari 2018 aan een volger van ons blog een magisch kerstsetje (Voetprint Kerstman en Rudolf) weggeven door middel van een winactie.
  • Sinds begin juni recenseren we regelmatig kinderboeken voor Stichting PretlettersStichting Pretletters is een initiatief wat lezen stimuleert bij het gehandicapte kind.

cropped-cropped-cropped-cropped-fbbanner_pretletters12

  • Namens Ockyz mochten we begin juni 2017 aan twee volgers van ons blog een setje hele handige Sweakers zwemsokken weggeven door middel van een winactie.
  • Sinds begin maart 2017 bloggen we voor Thuisleven.com. We zijn gestart als gastbloggers en vanaf half april zijn we officieel lid geworden van het gezellige team van Thuisleven. Onze blogs kan je hier op de pagina van Thuisleven.com terugvinden. Thuisleven is een blog dat zich richt op het leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over (geld) besparen, vakanties, dagjes uit, fashion, huishouden en alle andere dagelijkse bezigheden waar je mee te maken kunt hebben. Met het grote aantal kinderen binnen de groep wijden we ook hier met grote regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdige blog dat blijft groeien!

SjJgkf8W

Advertenties