School Stories, de perfecte afleiding tussen het leren door (winactie gesloten)

Linda~ Hoewel het begin februari is en we al maanden een beetje aan huis gekluisterd zijn ziet het er nog niet naar uit dat we er voorlopig vanaf zijn. De thuisscholing gaat onvermoeibaar verder en we hebben ons best gedaan om het zo leuk mogelijk te maken. Dat we dol zijn op spellen dat is inmiddels bij velen van jullie wel bekend maar toch ontdekken we nog altijd weer nieuwe spellen. En dus gaan we de komende tijd een aantal spellen onder de aandacht brengen en dit keer is dat in de vorm van een reeks spellen van Tucker’s Fun Factory. Wij konden ze al vanwege het feit dat ik een van de Black Stories Editie’s gewonnen had, namelijk de kerst editie. Het spel Black Stories staat bekend om zijn gitzwarte raadsels die je op kunt lossen door het stellen van de juiste vragen. Het voordeel is dat je deze spellen altijd en overal mee naar toe kunt nemen. Tja dat is momenteel dan misschien niet zo heel handig zou je denken. Maar je kunt ze straks ook meenemen op het moment dat het weer vraagt om bijvoorbeeld een picknick. Dan is het ideaal om een van deze spellen mee te nemen zodat je altijd tussendoor een spel kunt spelen. Het wordt je overigens niet te makkelijk gemaakt want je krijgt de antwoorden natuurlijk niet cadeau. Je zult echt je hersenen moeten laten werken om antwoorden te vinden.

School Stories

Aangezien ik toch een mamablogger ben wilde ik graag tips geven op het gebied van kinderspellen want niet alleen wij als volwassenen zijn toe aan ontspanning. Juist de kinderen die op dit moment ontzettend hard thuis werken voor school kunnen wel ontspanning gebruiken. Lucas en Eva zijn dol op raadsels en wilden altijd al meespelen als ze het doosje van Black Stories zagen liggen. Nu vonden wat dat niet zo geslaagd aangezien zij pas 7 jaar zijn en dus gingen we even op onderzoek uit. Wat bleek, er bestaat ook een Black Stories Junior reeks en de nieuwste editie daarvan is School Stories. Dat lijkt me een schot in de roos voor dit moment. Het past helemaal bij het feit dat we druk bezig zijn met thuisscholing en dus wilden we daar graag mee aan de slag gaan. Het spel bevat 50 zeer uiteenlopende raadsels om op te lossen die ook weer in een handig doosje zitten waardoor ze ook mee te nemen zijn terwijl je bijvoorbeeld een wandeling maakt tussen de lessen door. Zo ontspan je niet alleen maar train je tegelijk toch nog een beetje je hersenen. Is dat ideaal of niet? Dan heb je meteen 2 vliegen in 1 klap. Je kunt het spel spelen met minimaal 2 spelers maar het is natuurlijk ook leuk om straks in de klas te spelen. 1 persoon leest het raadsel voor terwijl de rest om de beurt vragen stelt en begint te puzzelen. Door middel van deze uitdagende raadsels leer je de meest waanzinnige dingen die je op school tegenkomt. De raadsels zijn verdeeld in 3 spelniveaus van makkelijk tot heel moeilijk. Aan het aantal poloden rechtsonder op het kaartje kun je zien hoe makkelijk of moeilijk een raadsel is waarbij 1 potlood geschikt is voor de beginners. Wij vinden het een geweldig spel en kunnen het zeker aanraden als cadeautip voor de juf of meester die wel tegen een geintje kunnen of van spellen houden.

Winactie

Namens Tucker’s Fun Factory mag ik 1 van onze volgers blij maken met een School Stories spel. Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van donderdag 4 februari tot en met woensdag 10 februari 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

47 thoughts on “School Stories, de perfecte afleiding tussen het leren door (winactie gesloten)

  1. Leuk! Dit is wel iets voor mijn zoon, hij houdt er wel van om raadsels op te lossen. Daarnaast zou ik het graag in willen zetten in mijn klas. Raadsels en spelletjes doen het altijd goed!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Animal Stories, dierlijk leuke raadsels | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie