Vermeldingen

8 juli 2020: Mondkapjes zelf maken of kopen – Lifestyle

ElsaRblog verzamelde allerlei artikelen en DIY’s met betrekking tot mondkapjes. In dit leuke overzicht kun je ook onze review terugvinden over de mondkapjes van Herbruikbare Mondkapjes. Meer artikelen en DIY’s kun je vinden in hun artikel.

23 december 2019: De meest unieke en mooiste kerstbomen van 2019

Fallon van Fallon Blog deelde met haar volgers de mooiste kerstbomen van 2019. Naast onze kerstboom laat ze je nog veel meer prachtige exemplaren zien en daarvoor verwijs ik je door naar de website van Fallon Blog.

3 december 2019: Kerst lichtjes maken

K-fashion magazine deelde dit keer met haar volgers onze DIY Kerst lichtjes maken. Om te zien hoe je deze maakt verwijs ik je door naar de website van K-fashion magazine.

25 november 2019: DIY Kerst Boter-Kaas-Eieren

K-fashion magazine deelde met haar volgers onze DIY Kerst Boter-Kaas-Eieren. Om te zien hoe je deze maakt verwijs ik je door naar de website van K-fashion magazine.

19 november 2019: De 10 Leukste: Sinterklaas inspiratie

Heidi van Fabulous Feeling Blog deelde met haar volgers de leukste inspiratie rondom Sinterklaas. In haar artikel heeft ze onze DIY drinkpakjeshouder benoemd. Om te zien welke leuke tips rond Sinterklaas ze nog meer heeft verwijs ik je door naar de website van Fabulous Feeling Blog.

18 november 2019: Inspiratie DIY thema Sinterklaas

Jessica van Life By Jess deelde met haar volgers de leukste inspiratie rondom Sinterklaas. In haar artikel heeft ze onze Lowbudget Sinterklaasdecoratie benoemd. Om te zien welke leuke tips rond Sinterklaas ze nog meer heeft verwijs ik je door naar de website van Life By Jess.

11 november 2019: Vol verwachting klopt ons hart – Verzamel – Knutsel – Blog

Kim van KimsBlogs deelde met haar volgers de leukste inspiratie rondom Sinterklaas. In haar artikel heeft ze onze DIY drinkpakjeshouder benoemd. Om te zien welke leuke tips rond Sinterklaas ze nog meer heeft verwijs ik je door naar de website van KimsBlogs.

27 augustus 2019: Uit met kinderen naar het preHistorisch Dorp in Eindhoven

Voor Go-Kids regio Eindhoven schreef ik een gastblog over ons bezoek aan het preHistorisch Dorp in Eindhoven . Hoe dat bevallen is kun je lezen in ons artikel op de website van Go-Kids-Regio Eindhoven.

27 augustus 2019: Beste slijm recept

Mel DIY deelde de beste slijm recepten en in dit blogartikel werd onze DIY Monsterlijk Halloweenslijm genoemd. Voor de beste slijmrecepten verwijs ik je door naar dit creatieve artikel.

9 juli 2019: 10x de leukste bedankjes voor juffen en meesters

Tante Truus kan alles deelde de 10 leukste bedankjes voor juffen en meesters en in dit blogartikel werd onze DIY zelfgemaakte juffenbedankjes genoemd. Voor de andere leuke bedankjes verwijs ik je door naar dit leuke artikel.

6 juli 2019: Kidsproof staycation | Tips voor de thuisblijvers (incl. gratis & low budget uitjes!)

Mama’s Meisje deelde allerlei tips voor mensen die thuisbleven deze zomer en in dit blogartikel werd onze DIY schatkistjes uit de natuur genoemd die we schreven voor Thuisleven. Voor de andere leuke tips verwijs ik je door naar dit leuke artikel.

27 juni 2019: Beste slijm recept

BMelloW deelde de beste slijm recepten en in dit blogartikel werd onze DIY Monsterlijk Halloweenslijm genoemd. Voor de beste slijmrecepten verwijs ik je door naar dit creatieve artikel.

7 mei 2019: DIY – Leuke Moederdag DIY knutsels

Tipsvoormama.nl deelde leuke knutseltips voor Moederdag en in dit blogartikel werden onze DIY tulpen genoemd. Voor de rest van de knutselstips van Tipsvoormama.nl verwijs ik je door naar dit creatieve artikel.

29 april 2019: Bezoek aan Dierenrijk Nuenen

Voor Go-Kids regio Eindhoven schreef ik een gastblog over ons bezoek aan Dierenrijk Nuenen waar we een Paasspeurtocht hebben gedaan. Hoe dat bevallen is kun je lezen in ons artikel op de website van Go-Kids-Regio Eindhoven.

3 april 2019: DIY – Leuk knutselen voor Pasen

Patries.nu deelde leuke knutseltips voor Pasen en in dit blogartikel werden maarliefst twee artikelen van ons genoemd. Als eerste noemde ze de gastblog die wij schreven voor Thuisleven waarbij we een paasei gingen vlechten.  Daarnaast liet ze onze diy zien waarbij de gebruik maakten van de vrolijke paasstickers van By LM. Voor de rest van de knutselstips van Patries.nu verwijs ik je door naar dit creatieve artikel.

11 maart 2019: Bullet journaling in thema lente – gastblog

Voor Marcelina van DM on the road schreef ik een gastblog waarin ik dit keer het voorjaar en Pasen heb verwerkt in mijn bullet journal. Het artikel kun je terugvinden op de website van DM on the road.

22 februari 2019: Inspiratie om een bullet journal te beginnen – Uitleg

ElsaRblog deelde handige tips om een bullet journal te starten met je en in dit blogartikel werd ons gastblog over onze bullet journal voor recepten voor DM on the Road genoemd. Voor de rest van de handige tips van ElsaRblog verwijs ik je door naar dit creatieve artikel.

3 februari 2019: De beste apps voor kinderen

Marstyle deelde de beste apps voor kinderen en daarin werden drie van onze artikelen vernoemd: Het Leerkasteel van Meester Dennis, Quarks van Denksport en de speurtocht app van Troovie. Voor de rest van de apps voor kinderen verwijs ik je graag door naar de website van Marstyle.

22 januari 2019: De lekkerste soeprecepten voor je op een rij – Food

ElsaRblog deelde 30 heerlijke recepten voor soep met je en in dit blogartikel werd- ons recept voor zelfgemaakte erwtensoep genoemd. Voor de rest van de lekkere recepten van ElsaRblog verwijs ik je door naar dit heerlijke artikel.

14 januari 2019: Gastblog: Tips om overgebleven marshmallows te gebruiken

Voor Anja van Tipsvoormama.nl schreef ik een gastblog waarin ik laat zien wat je kunt doen met de marshmallows die overgebleven zijn van de kerstperiode. Het artikel kun je terugvinden op de website van Tipsvoormama.nl.

22 december 2018: 7 uitjes tijdens de kerstdagen

Irma ten Napel deelde met haar volgers de leukste uitstapjes tijdens de kerstdagen. In haar artikel heeft ze ons uitstapje over het Winterkasteel Helmond benoemd. Om te zien welke leuke uitstapjes rond de kerstdagen ze nog meer benoemt verwijs ik je door naar de website van Irmatennapel.nl.

18 december 2018: Gastblog: bullet journaling in winter thema

Voor Marcelina van DM on the road schreef ik een gastblog waarin ik laat zien hoe ik de thema’s winter en kerst heb verwerkt in mijn bullet journal. Het artikel kun je terugvinden op de website van DM on the road.

16 november 2018: Sinterklaas inspiratie, tips en Diy’s – Feestdagen

Inge en Elsa van Elsarblog deelden met hun volgers de leukste inspiratie rondom Sinterklaas. In hun artikel hebben ze onze DIY drinkpakjeshouder benoemd. Om te zien welke leuke tips rond Sinterklaas ze nog meer hebben verwijs ik je door naar de website van Elsarblog.

29 oktober: Gastblog: Kerstkaarten ontwerpen

Voor Marcelina van DM on the road schreef ik een gastblog waarin ik laat zien dat je kerstkaarten heel makkelijk zelf kan maken door middel van handletteren. Het artikel kun je terugvinden op de website van DM on the road.

5 oktober 2018: Gastblog: Met deze tips kan iedereen handletteren

Voor Anja van TipsVoorJou.com schreef ik een gastblog waarin ik liet zien dat iedereen kan handletteren met handige tips. Het artikel kun je terugvinden op de website van TipsVoorJou.com.

4 oktober 2018: De griezeligste Halloween knutsels

Krystle van Batboy deelde met haar volgers de leukste DIY Halloween knutsels waarvoor zij inspiratie vroeg bij haar collega-bloggers. In haar artikel met hele leuke DIY’s voor Halloween heeft ze ons artikel DIY- Halloween sfeerlampjes voor Thuisleven benoemd. Om te zien welke leuke tips voor DIY’s rond Halloween ze nog meer heeft verwijs ik je door naar de DIY Halloween knutsels van Batboy.

28 september 2018: Leuke herfst-knutsel-tips

Rachèl van Prachtige Mama’s deelde de leukste herfstknutsels en in dit artikel werd onze diy vermeld waarin we een herfstbingo maakte van medicijndozen. Daarnaast werd onze diy vermeld van schatkistjes die we maakten voor Thuisleven. Deze leuke diy’s kun je terugvinden op de website van Prachtige Mama’s

25 september 2018: De 52 allerleukste spelletjes getest door bloggers

Marguerita van Marstyle deelde de 52 allerleukste spelletjes getest door bloggers en in dit artikel werd onze review van het spel Rush Hour vermeld. Neem vooral een kijkje op de website van Marstyle voor de rest van de leuke reviews.

25 september 2018: Leuke herfstknutsels voor kinderen | DIY |

Maddy van Meer met Mama deelde de leukste herfstknutsels en in dit artikel werd onze diy vermeld waarin we paddenstoeltjes maakten van stenen. Daarnaast werd onze diy vermeld van Frozen dennenappels die we maakten voor Thuisleven. Deze leuke diy’s kun je terugvinden op de website van Meer met Mama

7 september 2018: Gastblogger Linda: Mijn voornemen om meer kleur te dragen

Voor Sylvahna schreef ik een gastblog waarbij ik schreef over mijn goede voornemen om meer kleur te gaan dragen. Het volledige artikel kun je terugvinden op de website van Sylvahna.nl

5 september 2018: Gastblog: bullet journal voor recepten?

Voor Marcelina van DM on the road schreef ik een gastblog waarin ik de volgers een kijkje gaf in mijn bullet journal die ik gestart was om de lekkere recepten die ik graag wilde bewaren. Het artikel kun je terugvinden op de website van DM on the road.

15 augustus 2018: Mama’s favorieten; de favorieten van Linda

Voor Tamara van Mamatamtam deelde ik mijn favorieten en dit interview kun je terug vinden op de website van Mamatamtam.

26 juli 2018: Blog van de Dag: 26 juli 2018 door Ilsjes Place

Ilse van Ilsjes Place deelde voor haar rubriek Blog van de Dag ons artikel over Plastic Free July. Neem vooral een kijkje en houd Ilsjes Place in de gaten om zo nog meer leuke blogs van anderen te lezen.

13 juli 2018: Welk Landal park is het leukste met kinderen? (Reviews) door Voormijnkleintje.nl

Voormijnkleintje.nl deelde 16 leuke reviews van Landal parken van andere bloggers en in dit blogartikel werd onze review over Port Greve genoemd. Voor de rest van de leuke reviews van andere bloggers verwijs ik je door naar de Landal reviews.

9 juli 2018: Lifestyle Mommy’s

Voor Naomi van Mama van Guusje en Saar beantwoordde ik verschillende uiteenlopende vragen en dit interview kun je terug vinden op de website van Mama van Guusje en Saar.

3 juni 2018: Ontmoet de blogger Lifestyle Mommyss #3

Voor Xarifa van Xaar’s Wereld beantwoordde ik verschillende uiteenlopende vragen en dit grappige interview kun je terug vinden op de website van Xaar’s Wereld.

3 juni 2018: Middagmens – Het ochtendritueel van….. – Linda

Voor de dames van Fit Fun Fab beantwoordde ik verschillende vragen met betrekking tot mijn ochtendritueel. Om de leuke vragen en antwoorden te lezen verwijs ik je door naar het artikel op de website van Fit Fun Fab.

(Foto links: Facebookpagina van Fit Fun Fab, gemaakt door Gestyled fotografie)

25 april 2018: 15x Makkelijke en simpele BBQ gerechten door Zomerzoen

Zomerzoen deelde 15 makkelijke recepten voor de BBQ met je en in dit blogartikel werd- ons recept voor kipsate van de BBQ genoemd. Voor de rest van de makkelijke recepten van zomerzoen verwijs ik je door naar dit heerlijke artikel.

24 april 2018: Bijzonder verhaal: Linda kreeg de ziekte van Addison

Judith van deelde mijn verhaal dat ik eerder al deelde met de volgers van Thuisleven. Je kunt mijn verhaal hier terugvinden: Bijzonder verhaal: Linda kreeg de ziekte van Addison.

26 februari 2018: DIY Paasknutsels

Krystle van Batboy deelde met haar volgers de leukste DIY paasknutsels waarvoor zij inspiratie vroeg bij haar collega-bloggers. In haar artikel met hele leuke DIY’s voor Pasen heeft ze ons artikel DIY-een gezellige tafel voor de paasbrunch.. voor Thuisleven benoemd. Om te zien welke leuke tips voor DIY’s rond Pasen ze nog meer heeft verwijs ik je door naar de DIY Paasknutsels van Batboy.

6 januari 2018: Mijn vreugdesprongetjes van de tweede helft 2017

Els van Nobody ELSe deelde haar vreugdesprongetjes van de maanden juli tot en met december 2017 met haar volgers. En wat blijkt, zij werd er vrolijk van dat ik (Linda) een kaart had gemaakt waarbij ik geïnspireerd was door haar artikel Handlettering #3: Oefenen op wenskaarten. Voor de rest van de vreugdesprongetjes van Els verwijs ik je door naar de blog van Els.

6 januari 2018: Lees mee 57: Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Merel van Lotus Writings verzamelt elke week de leukste blogs voor je en tijdens deze ‘Lees mee’  is ons artikel Een magische Kerstochtend (met winactie) ook benoemd.

Om de rest van de leuke blogs te lezen die Merel voor je verzameld heeft bezoek dan de ‘Lees mee‘ van die week.

25 november 2017: 5X SIMPELE HERFST DIY

Nicole van Meisje-Eigenwijsje verzamelde 4 leuke herfst diy via het wekelijkse blogfeestje en had zelf ook een leuke diy. Bij deze 5 simpele diy’s werd ook ons artikel DIY- Halloween sfeerlampjes benoemd.

Om de rest van de simpele herfst diy’s te bekijken die Nicole voor je verzameld heeft bezoek dan de website van Meisje-Eigenwijsje.

25 november 2017: Lees mee 53: De bijzonderste blogs aller tijden

Merel van Lotus Writings verzamelt elke week de leukste blogs voor je en tijdens deze ‘Lees mee’  is ons artikel “Ze dachten dat het psychisch was..” Het verhaal van Linda ook benoemd.

Om de rest van de leuke blogs te lezen die Merel voor je verzameld heeft bezoek dan de ‘Lees mee‘ van die week.

18 november 2017: Lees mee 52: De leukste en opvallendste blogs van de afgelopen week

Merel van Lotus Writings verzamelt elke week de leukste blogs voor je en tijdens deze ‘Lees mee’  is ons artikel DIY- Sprookjesachtige uitnodigingen ook benoemd.

Om de rest van de leuke blogs te lezen die Merel voor je verzameld heeft bezoek dan de ‘Lees mee‘ van die week.

4 november 2017: Lees mee 50: De leukste en opvallendste blogs van de afgelopen week

Merel van Lotus Writings verzamelt elke week de leukste blogs voor je en tijdens deze ‘Lees mee’  is ons artikel Het is zo ver, onze tweeling mag bijna naar school! ook benoemd.

Om de rest van de leuke blogs te lezen die Merel voor je verzameld heeft bezoek dan de ‘Lees mee‘ van die week.

28 oktober 2017: Lees mee 49: de leukste Halloween blogs

Merel van Lotus Writings verzamelt elke week de leukste blogs voor je en tijdens deze ‘Lees mee’ verzamelde ze de spannendste en creatiefste maar vooral ook de lekkerste blogs rondom Halloween.  Tijdens deze edititie is ons gastartikel van Thuisleven, DIY-Halloween sfeerlampjes ook benoemd.

Om de rest van de leuke blogs te lezen die Merel voor je verzameld heeft bezoek dan de ‘Lees mee‘ van die week.

2 september 2017: Blogfeestje 3.0 – Feestje #32 (met co-host Chomara van Thegoldenbrickroadof.com)

Tijdens dit feestje is ons gastartikel voor Thuisleven, DIY- Schatkistjes uit de natuur verkozen tot een van de Blogfeestje favorieten van die week.

Om meer leuke blogs van dat Blogfeestje te lezen bezoek dan het Blogfeestje van die week.

8 juli 2017: Blogfeestje 3.0 – Feestje #24 (met co-host Monique van Moonoloog)

Tijdens dit feestje is ons artikel Lowbudget handletteren! Shop till you drop.. verkozen tot een van de Blogfeestje favorieten van die week.

Om meer leuke blogs van dat Blogfeestje te lezen bezoek dan het Blogfeestje van die week.

Advertentie