Gezellig samen aan de slag met het Winter doeboek van Denksport (winactie gesloten)

Linda~ Vandaag is onze tweeling 5 jaar geworden en wat is het soms lastig om een cadeau te verzinnen. Vooral als er twee kinderen tegelijk jarig zijn valt het niet mee. Wij willen niet ons hele huis vol bouwen met speelgoed. Daarom vinden we het belangrijk om soms ook te kiezen voor educatieve dingen. Dat Lucas en Eva dol zijn op spelletjes is niets nieuws maar sinds ze in groep 3 zitten vinden ze steeds meer dingen leuk. Zo vinden ze het geweldig om te leren lezen en schrijven. Maar ook verschillende puzzels trekken regelmatig hun aandacht. De vakanties zijn ideaal om eens gezellig samen aan tafel te zitten om wat puzzeltjes en andere leuke opdrachten te maken. Dat vinden de kinderen geen straf want ze genieten er juist van om zo samen aan de slag te gaan.

Denksport

Inmiddels hebben we al enkele malen kennis mogen maken met de verschillende producten van Denksport Junior. Niet alleen ik maar vooral de kinderen worden er erg enthousiast van. Het typische is dat Lucas en Eva beiden hun eigen voorkeuren hebben qua opdrachtjes en puzzels. Dat maakt dat onze boekjes nooit half leeg weggegooid worden. Er wordt dus optimaal gebruik van gemaakt. In januari hadden we kennis mogen maken met de Unicorn varianten die hier thuis een groot succes waren. Binnenkort laat ik je een variant zien die niet alleen erg leuk maar ook heel stoer is voor iedereen die dol is op… dino’s!

Denksport Winter doeboek

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht ging ik al op zoek naar leuke dingen voor Lucas en Eva. Van Denksport kreeg ik de kans om het Winter doeboek uit te proberen. Dit dikke doeboek heeft maar liefst 160 pagina’s en is een groot succes hier thuis. Het boek staat vol leuke puzzels en andere opdrachten in het thema winter en uiteraard kerst. Het varieert tussen legpuzzels en kleurplaten. Dus zowel Lucas als Eva kunnen hun lol op met dit boek. Doordat de letters op sommige pagina’s wat groter zijn is het ideaal voor de kinderen om zelf te lezen. En dat doen de kinderen dan ook goed. Ze proberen zelf de opdrachten te lezen en waar het niet lukt helpen ze elkaar. Wij vinden het heerlijk om na een wandeling in de buitenlucht even op te warmen met een gezellig moment samen. Daarnaast blijkt het heel goed voor kinderen te zijn als je in de vakantie toch nog wat extra aandacht zou besteden aan lezen, schrijven en dat soort leuke opdrachten. Ook rekenen en rijmen komt voorbij in dit boekje en daar doen de kinderen dan ook graag aan mee. Op deze manier leer je kinderen lezen en nadenken zonder dat ze echt het idee hebben dat ze aan het leren zijn. Ik kan dit boek dus zeker aanraden. Het Winter doeboek verschijnt 1 keer per jaar.

Nu we dit leuke boek uit hebben mogen proberen weten we zeker dat dit echt een aanrader is voor de kinderen. Ze vinden het geweldig en vooral als we gezellig aan de eettafel zitten en samen met ze in een van de leuke boeken van Denksport puzzelen. Zodra ik op de website van Denksport kijk zie ik dat ze een ruim assortiment aan kinderboeken hebben voor een leuke prijs. Deze boeken of een abonnement hierop zijn ook een leuke cadeautip voor een verjaardag, een goed rapport of zwemdiploma.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Van Denksport mogen we een exemplaar van het Winter doeboek verloten aan een van onze volgers. Wat MAG je doen om kans te maken op dit leuke boekje?

De winactie loopt van donderdag 5 december tot en met woensdag 11 december 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

77266502_506800980049428_4151303388727869440_n

57 thoughts on “Gezellig samen aan de slag met het Winter doeboek van Denksport (winactie gesloten)

  1. Gefeliciteerd nog met de tweeling. Leuke verjaardagsactie.
    Ik maak graag kans op zo’n doeboek voor mijn dochter. Altijd een fijn cadeau voor onder de kerstboom. Leuk om in de kerstvakantie mee aan de slag te gaan.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik doe heel graag mee voor onze Jarno! die is gek op doeboeken en daar word ik weer blij van want dan hoef ik er niet op aan te dringen dat hij zijn fijne motoriek moet stimuleren!

    Geliked door 1 persoon

  3. dit puzzelboekje lijkt me ideaal voor mijn kleinzoon! Hij vind het leuk om oefeningetjes te maken, maar deze zou hij zeker op nummer 1 plaatsen, zeker met het leuke kerstthema!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie