Goed voorbereid dankzij XT luis

Linda~ Eva is net als ik gezegend met een flinke bos haar en dat vindt ze helemaal geweldig. Ik vind het prachtig om te zien, vooral als ze het op een staart of in een vlecht draagt. Om eerlijk te bekennen kom ik ook niet veel verder dan dat want ik ben best creatief maar niet op het gebied van haar. Mijn man kijkt wel eens een filmpje op YouTube en vlecht het dan na. Nou geloof mij maar, ik kan nog uren gaan YouTuben maar daar wordt mijn vlechtwerk vast niet beter van. Ik kan me herinneren dat mijn moeder vroeger, en nog steeds, goed kan vlechten op allerlei manieren. Eva vindt het dus fantastisch als oma haar haren wil vlechten. Vooral de Elsa-vlecht blijft razend populair en daarvoor moet je zeer zeker niet bij mij zijn. Maar goed, Lucas en Eva zitten op school en dus komt er met regelmaat een berichtje van school met de vraag of mensen hun kinderen willen controleren omdat er hoofdluis geconstateerd is. Daar zitten we dan ook echt op te wachten, hoewel ik het nog niet eens zo’n drama vind. Er zijn ergere dingen zullen we maar zeggen want het is tegenwoordig best goed te behandelen. Kijk ik sta er nog steeds niet om te springen maar tot nu toe hebben we altijd nog geluk gehad. Ik controleer de kinderen best regelmatig want dat gaat in een moeite door als ik toch met Eva haar haren bezig ben. Tot nu toe druppelde ik elke ochtend wat tea-trea olie achter de oren aangezien dat schijnt te helpen. Niet iedereen is happig op deze methode want sommigen reageren alsof ik mijn kinderen ter plekke met arsenicum insmeer maar goed, ik ben nu eenmaal niet de perfecte moeder dus ik probeer het maar even te filteren. Het is maar goed dat er tegenwoordig nieuwe producten op de markt zijn die er juist speciaal voor gemaakt zijn om preventief te werk te gaan. En dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

XT luis

Zoals ik al zei ben ik niet panisch voor luizen maar ik sta er ook niet om te springen en dus hebben ze voor de mensen die er hetzelfde in staan als ik een handige spray ter voorkoming van luizen. XT luis Protect & Go is ideaal in gebruik aangezien het in een handige sprayflacon zit. Deze spray doodt luizen en neten tijdens een behandeling van ongeveer 15 minuten. Hoe gaat dat dan in z’n werk? Je gebruikt de spray minstens 2x in de week tijdens het gewone badkamerritueel waarbij je je haren wast of gewoon op droog haar. Bij nat haar gebruik je de spray op handdoekdroog haar en dan is het de bedoeling dat het niet uitgespoeld wordt. Je kunt er voor kiezen om het haar net zoals wij aan de lucht te laten drogen of door het droog te föhnen. De spray bevat een werkzame stof genaamd Activdiol en wat deze stof precies doet is het aantasten van de buitenste huidlaag van de luis. Hierdoor gaat de luis uiteindelijk in korte tijd dood door uitdroging. Deze spray is dus de absolute musthave in de tijd dat er weer meer kinderfeestjes zijn of wat denk je voor een kamp van school of een sportclub? Juist op dat soort momenten is het een prettig gevoel om goed voorbereid te zijn.

Je kunt goed voorbereid zijn maar mocht je onverhoopt toch te maken krijgen met luizen of neten wil je er ook zo snel mogelijk vanaf zijn. Ook dan staan ze van XT luis voor je klaar maar dan met een echte krachtpatser: XT luis Once. In tegenstelling tot de Protect & Go bestaat de Once uit een liquid gel en je krijgt er een handig luizenkammetje bij. Deze krachtpatser bevat maar liefst 2 actieve stoffen die samen strijden tegen de luizen en neten. De behandeling duurt een kwartier en het is belangrijk dat je de stappen goed opvolgt. Hoe werkt XT luis Once precies? Op de website vind je een video waarin de werking van XT luis Once uitgelegd wordt. Omdat het een medisch geneesmiddel is moet je natuurlijk altijd even de gebruiksaanwijzing lezen voor gebruik. Wel is het prettig om te weten dat de producten van XT luis gebruikt kunnen worden bij kinderen vanaf 6 maanden oud. Ook tijdens de zwangerschap kun je deze producten veilig gebruiken dus dat is een hele geruststelling.

Voor nog meer informatie en om te zien waar je de handige producten van XT luis kunt kopen verwijs ik je graag door naar de website van XT luis. Daarnaast vind je er handige downloads zoals luizenprotocollen, kaminstructies en nog veel meer. Tot slot hebben ze een speciale pagina gemaakt voor alle luizenpluismoeders. Hier kun je “jouw luizenpluismoeder” nomineren en elke maand maken 2 genomineerde luizenpluismoeders kans op een heerlijk Rituals verwenpakket omdat XT luis net als ik trots zijn op al deze toppers.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Plaats een reactie