Hoera! We vieren bijna onze eerste blogverjaardag met winactie

De feestdagen staan voor de deur en het einde van 2017 nadert alweer. En dat is leuk want dat wil zeggen dat Lifestyle Mommy’s bijna een jaar online is. Aan het einde van vorig jaar bedachten we dat het leuk zou zijn om samen een blog te starten en een paar dagen later waren we het er over eens dat we daar op 1 januari mee zouden gaan beginnen. We zaten vol inspiratie wat betreft onderwerpen en ideeën die we graag met jullie wilden delen. Wat is het afgelopen jaar voorbijgevlogen zeg en wat hebben we veel leuke reacties en volgers erbij gekregen. De gezondheid van ons beiden liet het het afgelopen jaar regelmatig afweten maar dat mag de pret niet drukken. We hebben in 2017 veel leuke kansen gekregen maar vooral heel veel gezellige en spontane mensen leren kennen. We willen graag nog even twee leuke hoogtepunten van 2017 met jullie delen waar we erg trots op zijn en waar we veel plezier aan beleven.

  • Sinds begin maart 2017 bloggen we voor Thuisleven.com. We zijn gestart als gastbloggers en vanaf half april zijn we officieel lid geworden van het gezellige team van Thuisleven. Onze blogs kan je hier op de pagina van Thuisleven.com terugvinden. Thuisleven is een blog dat zich richt op het leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over (geld) besparen, vakanties, dagjes uit, fashion, huishouden en alle andere dagelijkse bezigheden waar je mee te maken kunt hebben. Met het grote aantal kinderen binnen de groep wijden we ook hier met grote regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdige blog dat blijft groeien!

SjJgkf8W

  • Sinds begin juni recenseren we regelmatig kinderboeken voor Stichting PretlettersStichting Pretletters is een initiatief wat lezen stimuleert bij het gehandicapte kind.

cropped-cropped-cropped-cropped-fbbanner_pretletters12

Voor 2018 staat er weer heel veel leuks op de planning want zo zijn we van plan om nog meer diy’s, recepten, uitstapjes en vooral budgettips met jullie te delen. Daarnaast mag Chantal in februari bevallen dus zal het misschien even wat stiller rondom haar zijn.

De mensen die ons vanaf het begin volgen kunnen zich misschien nog wel heel vaag herinneren dat we een winactie online hadden staan die we zouden verloten bij 100 volgers op ons blog. Helaas door omstandigheden is dat niet door kunnen gaan en wij willen heel graag iemand blij gaan maken met een pakketje. We hebben besloten dat we dit leuke pakket weg gaan geven ter ere van onze eerste blogverjaardag. Inmiddels hebben we heel wat volgers gekregen op onze Facebook, Twitter en Instagram. Hier zijn wij jullie natuurlijk erg dankbaar voor en we hopen dan dat jullie ons ook in 2018 gezellig blijven volgen.

Dan gaan we naar de winactie want daar zitten sommigen van jullie natuurlijk gezellig op te wachten. Het pakketje bestaat uit:

  • een shopper van de film ‘Snowwhite and the Huntsman’
  • de dvd ’90 minutes in heaven’
  • een armband van Brace Jewels

winactie

Wat is verplicht als je kan wilt maken op dit pakketje? Dat is niet moeilijk, het enige dat we van je verwachten is dat je onze Facebookpagina een like geeft (het bericht liken en delen is niet verplicht maar wel lief). Het is handig om een reactie te geven zodat we je eventueel kunnen taggen als je de winnaar bent.

Wat mag je doen, maar geeft je geen extra kansen.

  • Ons volgen via Twitter en het bericht retweeten;
  • Ons volgen via Instagram en het bericht liken;
  • Ons volgen via Pinterest;
  • Ons volgen via Bloglovin en dit bericht liken;
  • Ons direct volgen via ons blog.

De winactie loopt vanaf nu tot en met vrijdag 29 december en ergens in dat weekend zullen we proberen om de winnaar bekend te maken. Deze heeft dan 48 uur de tijd om te reageren.

 

Advertentie

13 thoughts on “Hoera! We vieren bijna onze eerste blogverjaardag met winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s