Knutselpret met Suus, lekker creatief!

Linda~ een tijd geleden heb ik via een winactie een hele leuke prijs gewonnen, namelijk een knutselpakket om zelf Sinterklaas-broches te maken. Dit leuke pakket won ik bij een wedstrijd op de Facebookpagina van Knutselpret met Suus. Je mocht vertellen welke van de broches je het leukst vond en Susanne liet zien hoe je zelf zo’n leuke broche kon maken. Uiteindelijk was ik de gelukkige winnares van het pakketje en daar ben ik nog altijd heel blij mee. Helaas kreeg ik het pakketje door de grote achterstanden van PostNL pas na Sinterklaas maar dat mag de pret niet drukken want het ligt netjes aan de kant zodat ik er aan het einde van het jaar mee aan de slag kan.

26540300_870591949781400_1252679167_o.jpg

Ik volgde Knutselpret met Suus al een tijdje op Facebook vanwege de vele en vooral leuke knutseltips die Susanne je geeft. In elk thema heeft ze de leukste knutsel-ideeën voor je die iedereen kan maken. Deze thema’s en inspiratie kun je allemaal terugvinden op de blog van Susanne. Behalve een Facebookpagina waar ze regelmatig via livevideo’s handige knutseltips geeft en leuke prijzen weggeeft heeft Susanne namelijk ook een website met allerlei handige knutseltips, een webshop en vindt je er veel tips en tricks voor een geslaagd kinderfeestje. Er zijn tal van mogelijkheden van speurtochten tot knutselen en zelfs hele themafeesten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt via de website alles terugvinden wat je maar nodig hebt en in elke prijsklasse. Denk je nu bij jezelf: maar ik ben niet creatief om alle materialen bij elkaar te zoeken, dan heeft Susanne ook kant-en-klare pakketten voor je om meteen aan de slag te gaan.

Om je een beetje een indruk te geven van welke knutsel-ideeën je kunt vinden bij Susanne zal ik er een paar hieronder laten zien. Aangezien het hier in het Zuiden bijna Carnaval is mag leuke versiering daarvoor niet ontbreken dus is het er leuk om een clownsstrik voor Carnaval te maken of wat denk je van een masker knutselen van papieren borden?

En voor degene die niet aan Carnaval doen staan er hele leuke dingen online in het thema rondom Pasen, van decoraties tot lekkere recepten voor Paaskoekjes. Zo kun je zelf een traktatiezakje knutseleneen bakje voor je eitjes maken of je chocolade paaseitjes omtoveren tot paashaasjes.

Lijkt je dit nu ook heel erg leuk en sta je te popelen om zelf aan de slag te gaan, volg dan gauw Knutselpret met Suus via de volgende Social Media en mis geen enkele leuke knutseltip meer:

Facebook

Twitter

YouTube

Pinterest

22365386_1608998102493515_8732444343094904503_n.png

Met welk thema zou jij wel aan de slag willen gaan?

Advertentie

2 thoughts on “Knutselpret met Suus, lekker creatief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s