Goo Jit Zu superheld Trash

Linda~ Regelmatig worden Lucas en Eva verwend door het team van Big On Toy Innovation. We krijgen e-mails met vragen of we het leuk vinden om een bepaald speelgoed te testen en daar kun je dan op reageren. Tot nu toe hebben we pas 1 keer een product ontvangen dat in eerste instantie erg leuk leek maar waar vervolgens weinig meer mee gedaan werd, Dus daar hebben we netjes iemand blij mee gemaakt die dat heel graag wilde hebben. Zo kan het dus ook want er gaat hier immers niets de kliko in aangezien er nog voldoende kinderen zijn die niet in een luxe positie zitten zoals wij. En dat is een boodschap die ik Lucas en Eva regelmatig mee geef. Gelukkig zien zij dat zelf ook in want als ze merken dat ze ergens minder mee spelen gaat het eerst naar boven en als dan blijkt dat er echt niet meer mee gespeeld wordt wanneer het weer naar beneden komt dan gaat het door naar kindjes die dat wel leuk vinden.

Beiden kregen iets leuks

Momenteel zit Lucas helemaal in zijn superheldenfase en ook Eva vindt dat maar wat stoer. Ze speelt dan regelmatig met de jongens mee en doet er zeker niet voor onder. Laatst ontving ik een aantal e-mails achter elkaar en het was best lastig om te kiezen dus dat hoeven we gelukkig niet zelf te doen. Je kunt je inschrijven voor meerdere producten. Wel vind ik het belangrijk om te zien of ik er een goed artikel over kan schrijven en bedenk ik me of Lucas en Eva er echt mee gaan spelen. Ik ben namelijk zelf niet zo gecharmeerd van het “gratis producten harken om te hebben” zeg maar. Maar dat is natuurlijk ieder z’n ding. Soms zit er iets bij dat niet in de categorie zit van Lucas en Eva maar bijvoorbeeld wel in de categorie van nichtje Tess of neefje Sem. Dan wil ik er graag samen met hun een mooi artikel van maken. Dit keer hadden Eva en Lucas beiden geluk. Eva kreeg een mooie grote Soft ‘N Slo Squishies Ultra Designerz figuur. Deze squishie is heerlijk qua formaat, voelt lekker aan en is prachtig roze van kleur. Dat is dus een schot in de roos. Om eerlijk te zijn pak ik deze er zelf ook wel eens bij als ik even bezig wil zijn met mijn handen om tot rust te komen. Eva is helemaal gelukkig met haar nieuwe donut en neemt deze graag overal mee naartoe.

83263002_195743314953918_4052083004170829824_n

Goo Jit Zu Trash

Lucas was helemaal door het dolle heen toen hij zag wat hij gekregen had. Wat was hij blij toen hij deze gave superheld zag. Eenmaal uit de verpakking moest ik er zelf even aan wennen maar hij vond het meteen geweldig. Al gauw bleek dat het een stevige pop was die je niet zomaar uit elkaar trekt. Dat was iets waar ik persoonlijk een beetje bang voor was, dat deze snel af zou breken als je deze te ver uit zou trekken. Na wat speurwerk en wat filmpjes kijken bleek mijn zorg niet nodig want deze Trash kan echt tegen een stootje. Lucas heeft er een heel weekend mee rond gesjouwd en iedereen moest zijn nieuwe held zien dus dat zegt genoeg. Je kunt er heerlijk mee zitten om even tot rust te komen en het is grappig om deze mee te nemen tijdens een autorit zodat je kind wat te doen heeft. Overigens blijkt het ook leuk te zijn om deze dan aan andere automobilisten te laten zien die bijna allemaal leuk reageren dus dat is best grappig dan. Van deze Goo Jit Zu zijn 13 verschillende varianten die allemaal hun eigen unieke vulling hebben. Elke superheld heeft zijn eigen kracht, waar Trash heel rekbaar is heb je er ook bij die erg zacht of knisperig zijn of bijvoorbeeld slijmerig aanvoelen. Dan heb je nog duopacks met glow in de dark helden voor een extra dimensie. Wil je nu helemaal de blits maken dan is er de mega gave Supagoo Blazagon met licht en geluid, deze is daarnaast nog eens twee keer zo groot als de andere Goo Jit Zu’s.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

84131072_3106897239535490_2579874103225745408_n

 

4 thoughts on “Goo Jit Zu superheld Trash

  1. Pingback: Maak je mooiste squishies met Doctor Squish | Lifestyle Mommy's

  2. Pingback: De Goo Jit Zu superhelden zijn terug! | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s