Op een vrolijke manier leren stapelen (winactie gesloten)

Linda~ Ons nichtje Tess is een vrolijke peuter van bijna 2,5 jaar en Tess heeft een aantal dingen waar ze dol op is. Zo is ze al vanaf het begin dol op in bad gaan, dat is echt duidelijk een van de dingen waar je haar (bij wijze van) ’s nachts voor wakker kunt maken. Naast het spetteren in bad wordt ze vooral heel erg vrolijk van kleuren en vingerverven. Daar kan ze zich een hele tijd mee vermaken en maakt daarmee de leukste creaties voor iedereen die jarig is.

Inmiddels is Tess al ruim een half jaar trotse grote zus van haar broertje Sem. Sem gaat net als Tess graag in bad en ze kunnen nu zelfs tegelijk in bad. Er is alleen een klein nadeeltje want Tess deelt heel graag haar badspeelgoed met haar broertje. En dat is juist heel erg positief en lief maar het badspeelgoed komt wel eens wat harder aan dan bedoeld omdat het toch allemaal hardplastic is. Of je hebt weer een ander nadeel wat de laatste tijd veel in het nieuws is: de badeendjes en soortgelijke badspeeltjes waarin schimmel gevormd wordt doordat er steeds een laagje water in blijft staan. Ook dat is dus geen aanrader, maar wat is dan een goed alternatief?

Totum wilde graag met ons meedenken en had het perfecte speelgoed voor de kinderen want het is voor beiden zeer geschikt. Tess mocht een hele leuke set uitproberen: Little Creators – Leren stapelen. Deze set bestaat uit 12 schattige maar vooral vrolijk gekleurde foambeertjes. Dankzij deze beertjes kan je kind spelenderwijs leren stapelen, iets wat erg goed is voor het oefenen van de motoriek. Naast het leren stapelen zorgen deze beertjes er ook voor dat je kindje de kleuren leert en leert tellen. Heb je meerdere kindjes dan leren ze natuurlijk ook om samen te spelen en te delen. Wat deze beertjes extra leuk maken is dat je ze ook in bad kunt gebruiken want als ze een beetje nat zijn blijven ze tegen de badkamertegels plakken voor een extra leuk effect. Doordat de beertjes van foam zijn blijven ze licht in gewicht en kan Tess er ook veilig mee spelen en delen als Sem in bad zit. Omdat er geen water in de beertjes kan komen heb je ook geen last van schimmelvorming waardoor de beertjes veilig en hygiënisch blijven in gebruik. Het grote voordeel is dat je de beertjes zowel in bad kunt gebruiken als daarbuiten en dat je kind ondertussen aan het oefenen is. Maar het belangrijkste voordeel vinden wij toch echt dat het de kinderen uren speelplezier oplevert.

 

Om te zien welke leuke producten Totum nog meer in het assortiment heeft raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Totum. Je kunt ook gratis lid worden van de leuke Totum Knutselclub waarbij je maandelijks een nieuwsbrief ontvangt vol knutselideetjes, winacties, spelletjes en knutselwedstrijden.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Van Totum mogen we een van jullie blij maken met zo’n zelfde set Little Creators – Leren stapelen.

Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van donderdag 4 oktober tot en met woensdag 10 oktober 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

42470484_2367968453219405_7748828808299413504_n

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

42 thoughts on “Op een vrolijke manier leren stapelen (winactie gesloten)

  1. Ik vul je blog nog even aan: Spelenderwijs leren stapelen maar …hiermee leren ze ook de kleuren en het tellen! Wat dacht je ook van samenspel… wij zijn fan en doen graag mee aan je winactie voor ons tweetal ( en hun grote zussen)

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Stoere magneten om zelf te maken(met winactie) | Lifestyle Mommy's

  3. Pingback: Soort diamond painting (plakmozaïek) voor jonge kinderen (met winactie) | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s