Kleine cadeautjes voor een leuke prijs – Winweek gesloten

Linda~ Afgelopen zomer schreven we al een artikel over de handige tandpastaknijpers die we vonden bij KoopjesAap. Deze vrolijke knijpers gebruiken we hier thuis nog dagelijks voor zowel de tandpasta als voor mijn tube handcrème in de badkamer. Naast deze gadget vinden we nog regelmatig leuke items bij KoopjesAap en ook laatst kwamen we er weer een paar tegen die we niet konden laten liggen. Vandaag laat ik jullie graag zien welke items we binnen kregen om uit te proberen en die volledig passen bij Lucas en Eva.

Plastic Bouwpakket

Wie Lucas kent weet dat hij dol is op bouwen en daarin is hij dan ook heel creatief. Hij gebruikt zijn fantasie en allerlei soorten materialen om te bouwen, van blokken tot kussens en van stenen tot takken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of hij maakt er iets van. Op de website van KoopjesAap kwam ik een set bouwblokken tegen die vergelijkbaar was aan die van Lego, alleen natuurlijk veel leuker in prijs. De set bestaat uit 144 vrolijk gekleurde bouwblokken waarmee de kinderen van alles kunnen bouwen. In tegenstelling tot Lego heeft deze set weer een andere kleurencombinatie waardoor het weer even extra uitnodigt om er mee te spelen. Deze set bewaren we in een bak en leent zich perfect om na het avondeten nog even te bouwen aan de achtertafel zonder dat we meteen een heel krat Lego om hoeven te gooien. Wist je trouwens dat je deze leuke set ook heel goed kunt gebruiken om bijvoorbeeld je eigen reiseditie van Lego te maken door een kleine bouwplaat vast te lijmen in een doos die je dicht kan klikken? Op deze manier kan het veilig mee in de auto zonder dat je alles kwijtraakt. En je hoeft niet je goede Lego mee te nemen op vakantie.

 

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar draait deze week uiteraard om. Van KoopjesAap mogen we een volger blij maken met een set bouwblokken, lief is dat he? En wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

De winactie loopt van dinsdag 6 november tot en met dinsdag 13 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

Om te zien welke leuke deals KoopjesAap nog meer heeft raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van KoopjesAap. of check meteen het Koopje van de Dag. En dat is nog niet alles, van KoopjesAap mogen volgers van ons blog nog steeds gebruik maken van de speciale kortingscode voor een korting van 15%. De code die je daarvoor kunt gebruiken is Lifestyle15 en deze is geldig op alle producten van KoopjesAap. Is dat lief of is dat lief? Op deze manier is het namelijk nog veel leuker om deals te scoren.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

12 thoughts on “Kleine cadeautjes voor een leuke prijs – Winweek gesloten

  1. Pingback: Alle winacties van de winweek op een rij | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie