Op safari met Siem Safaribus – Winweek gesloten

Linda~ Deze winweek staat nog altijd in het teken van de vijfde verjaardag van onze tweeling. Vandaar dat er deze week ook dingen naar voren komen die typisch is voor dit dolle duo. Lucas en Eva worden beiden helemaal gelukkig van een dagje safari in de dierentuin. Op nummer 1 staat de safaribus bij Beekse bergen op een gedeelde eerste plaats met de safarivrachtwagen bij Wildlands. De stoere beschilderde bussen zijn namelijk de grote favoriet van Lucas maar aan de andere kant was het in Wildlands super stoer dat de vrachtauto door het water ging rijden. Wie van de twee de winnaar is valt dus niet te zeggen vandaar de gedeelde eerste plaats want waarom zou je kiezen? Na de safaribus en vrachtwagen vinden ze een bootsafari ook helemaal geweldig want hoe vaak zit je nu eenmaal op een boot? In ons geval is dat 1 of hooguit 2 keer per jaar. Wederom is het lastig te kiezen tussen Beekse Bergen en Wildlands want waar je bij Beekse Bergen een flinke tocht in de buitenlucht maakt is het in de kou toch lekkerder om binnen te varen bij Wildlands om daarna nog even binnen te spelen. Nogmaals, waarom zou je eigenlijk ook kiezen tussen deze twee fantastische parken?

Eva heeft het soms wel een beetje zwaar met zo’n broer die dol is op auto’s, vooral als ze van mij even samen moeten spelen en Lucas weer met zijn auto’s aankomt. Het is niet zo dat ze een hekel heeft aan auto’s maar ze is er duidelijk niet zo gek op als haar broer. Toch zijn er auto’s waar ook Eva helemaal gelukkig van wordt. Vtech heeft een hele leuke collectie die velen van jullie wel zullen kennen: Vtech Toet Toet. Deze vrolijke auto’s beschikken over speciale magische sensoren waardoor de voertuigen leuke zinnetjes, liedjes en korte melodietjes zullen spelen. Daarnaast hoor je andere realistische geluiden en zijn de voertuigen uiteraard voorzien van bijpassende verlichting om het extra aantrekkelijk te maken voor kleine kinderen. Het grootste voordeel van deze auto’s vind ik dat ze een leuke uitstraling hebben waar alle kinderen dol op zijn maar vooral dat ze erg stevig zijn. Deze voertuigen kunnen heel wat hebben wat wel zo prettig is tijdens het spelen. Je kunt de auto’s los gebruiken maar je kunt ze ook gebruiken met een Toet Toet garage, bouwplaats, vliegveld, racebaan of een van de andere locaties. Het grappige is dat je ze zelfs nog kunt combineren met de Zoef Zoef Dieren collectie. Wat met kinderen ook wel prettig is het feit dat deze auto’s vanzelf uitschakelen waardoor het weer energieverspilling van batterijen tegen gaat dus Vtech is nog eens lief voor de portemonnee ook.

De auto’s van Vtech Toet Toet zijn geschikt voor kinderen tussen 1 en 5 jaar en zijn twee leuke collecties beschikbaar:

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar draait deze week uiteraard om. Vtech stelt voor een van de volgers een Toet Toet Siem Safaribus, lief is dat he? En wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

164382_toet_toet_auto_s_-_special_edition_siem_safarius_main.jpg

De winactie loopt van woensdag 7 november tot en met dinsdag 13 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

Advertentie

39 thoughts on “Op safari met Siem Safaribus – Winweek gesloten

 1. Ahhh superleuk voor mijn nichtje. Eind deze maand is ze jarig en natuurlijk komt die beste man er ook weer aan. Ze is dol op vtech beestjes en autootjes. Deze bus is superleuk. Ik doe mee. Groetje ilsiee

  Geliked door 1 persoon

 2. Mijn tweeling heeft sinds kort Toet Toet ontdekt. Hele dagen zijn ze aan het bouwen om een goed circuit te krijgen. Een paar extra autootjes staan nog op het verlanglijstje, want samen 1 is te weinig. Deze special edition afaribus zullen ze te gek vinden, daarom doe ik graag voor mijn zoontjes mee aan deze winactie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Super ! Daar waar de oudste er niks mee deed doet de jongste er al super veel mee ! Hij maakt voor zichzelf al een heel parcours en is super trots dat hij dat kan met zijn 13 maanden !

  Geliked door 1 persoon

 4. Met sinterklaas op komst komt deze v tech auto heel goed van pas.. we hebben 1 vtech olifant. Verder nog niks dus dit zpu voor ons de eerste stap zijn van onze toet toet verzameling. Na jaren duplo, brio treinrails en little people verzamwlingen is toet toet onze volgende missie voor onze j/m tweeling van bijna 1,5

  Geliked door 1 persoon

 5. Toet Toet doet het bij mijn zoontje nog steeds goed en ook zijn zusje speelt er nu veel mee. Een nieuw autootje zoals Siem Safaribus zouden ze geweldig vinden. Doe daarom graag weer mee.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Alle winacties van de winweek op een rij | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s