Sfeervolle lichtjes voor de donkere dagen – Winweek gesloten

Linda~ We zijn alweer aan het einde gekomen van deze leuke week waarbij je van alles kan winnen. Alles deze week heeft te maken met de verjaardag van Lucas en Eva en daarbij horen dingen die ze heel erg leuk vinden. De tweeling zijn duidelijk kinderen van hun ouders want ook zij zijn dol op hebbedingen. En hebbedingen kun je tegenwoordig overal vinden maar het is de kunst om er de leukste dingen tussenuit te halen. Er zijn namelijk websites die leuke producten aanbieden voor een lage prijs maar die vervolgens na een paar keer gebruiken alweer kapot zijn. En dus ben ik wat betreft sommige items heel kieskeurig waar ik ze vandaan haal.

Een paar jaar geleden heb ik een wel hele leuke website ontdekt die vol staat met de origineelste cadeau’s voor elke doelgroep. Bij Radbag zul je namelijk altijd slagen voor een cadeau voor iemand. De website staat bomvol met de meest uiteenlopende gadgets in allerlei categorieën. En Radbag doet er alles aan om je te helpen met het vinden van het juiste cadeau door hun cadeauvinder. Jij vult in wie de ontvanger van het cadeau is, door allerlei gegevens in te vullen zoals geslacht, prijscategorie, eigenschappen van de ontvanger en meer over de persoonlijkheid van diegene. Aan de hand van wat jij invult zullen zij cadeautips voor jou hebben. Dat scheelt je een hoop zoeken, hoewel het eigenlijk veel te leuk is om tussen de items van Radbag rond te neuzen. Je zult er dingen vinden waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Lucas en Eva zijn net als ik dol op lampjes en dan vooral de gezellige varianten daarvan. Momenteel zitten ze een beetje in een fase van sprookjes en magie. Daarom ging ik op zoek naar speciale lampjes die helemaal bij hun wens aan zou sluiten. Uiteraard vond ik bij Radbag meteen wat ik nodig had want zo kwam ik deze Fairy Jars tegen. Deze leuke en vooral sfeervolle lampjes zitten per twee verpakt, een groene en een paarse, en werken op zonne-energie waardoor je niet onnodig batterijen verbruikt. Op deze manier ben je ook nog eens lief voor het milieu en je portemonnee. Deze lampjes laat je overdag bij het raam of eventueel buiten als het mooi weer is opladen waardoor ze een magisch effect hebben zodra het donker wordt. Lucas en Eva zijn er vanaf het begin al helemaal weg van en krijgen er geen genoeg van. Na het avondeten beginnen de lampjes heel mooi te branden dus gaan ze met een speciaal gevoel naar bed. Deze lampjes staan overigens ook heel leuk bij het tuintje van hun elfje die woont achter het Droomdeurtje.

44584969_286893402156718_5208660994825388032_n.jpg

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar draait deze week uiteraard om. Van Radbag mogen we een van de volgers blij maken met een set Fairy Jars, lief is dat he? En wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

De winactie loopt van vrijdag 9 november tot en met dinsdag 13 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

Om te zien welke leuke gadgets en hebbedingen Radbag voor jou heeft raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Radbag.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

22 thoughts on “Sfeervolle lichtjes voor de donkere dagen – Winweek gesloten

  1. Pingback: Alle winacties van de winweek op een rij | Lifestyle Mommy's

  2. Prachtige actie. En zo heb je toch sfeer in je huis, zonder daarvoor een kaarsje aan te steken. Voor mijn gastkindjes is dit ideaal.
    Je kan ze overal neerzetten. Top sfeertje!

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat mooi! Lichtjes in het donker..super voor de donkere dagen! Mijn zoon brandt nu voor het eerst een brander met wax melt voor een heerlijke geur in huis! Deze sfeervolle lampjes zouden daar prachtig bij staan!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie