Geen darmkrampjes meer door de S-flessen van Difrax (winactie gesloten)

Speentjes

In principe hadden wij ons voorgenomen om niet met speentjes te beginnen. In ons geval liep het helemaal anders aangezien ik al vanaf 24 weken bijna alleen maar in het ziekenhuis heb gelegen. Zodra ik bevallen was vroeg een verpleegkundige tijdens de eerste nacht om onze toestemming om een speentje te geven. Nou goed, kwaad kan het niet dus vooruit maar. Het was zo’n heel groot speentje en ik weet nooit zo goed wat ik daarvan moet vinden. Persoonlijk vind ik het een heel apart gezicht dus eenmaal thuis gingen we op zoek naar een alternatief. De eerste speentjes dat we probeerden waren van Difrax. Om eerlijk te zijn heb ik me een beetje laten verleiden door de leuke prints maar vooral vanwege het feit dat deze speentjes in 5 verschillende maten te verkrijgen zijn: newborn, 0+ maanden, 6+ maanden, 12+ maanden en 18+ maanden. Als je goed kijkt zie je dat de speentjes een vlindervorm hebben waardoor ze het neusje helemaal vrij laten. Dat gaf me een veilig idee. Daarnaast groeien de spenen van Difrax helemaal mee met de leeftijd en de zuigbehoefte van je kindje. Ondanks dat Lucas en Eva de eerste 2 maanden zuigbehoefte hadden hebben ze nooit uitslag gehad vanwege de handige gaatjes in de speentjes. Meer informatie over de fopspenen vind je op de website van Difrax.

Babyflessen

Naast de fopspenen is er nog iets belangrijks wat je dagelijks gebruikt wanneer je kersverse ouders bent: Babyflessen. Zoals met de speentjes geldt hiervoor hetzelfde. Iedereen heeft heel veel tips voor je waardoor je uiteindelijk niet meer weet welke je het beste kunt nemen. Er is recent een bericht geweest van een Amerikaanse vader die zich afvroeg waarom zijn kindje zo vaak ziek was. Op het moment dat hij het mondstuk van de drinkbeker opendeed, wat lastig schoon te maken was, bleek dat dit vol zat met schimmel. Daarom is het erg belangrijk dat je kiest voor de beste babyfles, drink- en tuitbeker of anti-lek drinkbeker die altijd goed uit elkaar te halen is. Hierdoor weet je zeker dat alles goed schoongemaakt kan worden. De S-flessen van Difrax zijn speciale 100 % Anti-Colic flessen die niet alleen goed schoongemaakt kunnen worden maar ook nog eens darmkrampjes tegen gaan. En dat is uiteindelijk wel het laatste dat je wil, dat je kindje regelmatig last heeft van darmkrampjes. Deze geweldige fles heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept en dankzij de tepelvormige speen accepteren kinderen deze fles vaak snel. Op deze manier is flesvoeding dus makkelijk te combineren met borstvoeding of anders een goed alternatief wanneer je flesvoeding geeft in plaats van borstvoeding. De Difrax Anti-Colic S-fles is momenteel de best verkochte drinkfles van Nederland. Wist je dat Difrax bewust kiest voor duurzaam siliconen? Zij hebben alle voordelen van siliconen onderdelen op een rijtje gezet. Meer informatie over de babyflessen vindt je op de website van Difrax.

Winactie

Namens Difrax mag ik een van jullie blij maken met een Newborn starter set. Wat mag je doen om kans te maken op deze Newborn starter set?

De winactie loopt van dinsdag 7 juli tot en met maandag 13 juli 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

13 thoughts on “Geen darmkrampjes meer door de S-flessen van Difrax (winactie gesloten)

  1. Jaaa, die willen we wel voor onze uitzet, met 12 weken moet ons meisje er zijn! Papa’s eerste keer een babytje….dan zijn deze flessen wel enorm fijn om te gebruiken!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie